MOTOGP

MotoGP Μιζάνο: Στην pole o Βινιάλες

Maverick Vinales of Spain drives his motorcycle during a Moto GP qualifying run at the circuit in Termas de Rio Hondo, Argentina, Saturday, March 30, 2019. (AP Photo/Nicolas Aguilera)
Maverick Vinales of Spain drives his motorcycle during a Moto GP qualifying run at the circuit in Termas de Rio Hondo, Argentina, Saturday, March 30, 2019. (AP Photo/Nicolas Aguilera) AP

Ο Μάβερικ Βινιάλες θα εκκινήσει από την pole position στο Σαν Μαρίνο με τους Εσπαργκαρο και Κουαρταράρο να είναι δίπλα του.

Την ώρα που οι Ρόσι και Μάρκεθ είχαν τη δική τους μάχη, ο Μάβερικ Βινιάλες ήταν εκείνος που σημείωσε τον πιο γρήγορο χρόνο στις κατακτακτήριες του GP του Σαν Μαρίνο. Ο οδηγός της Yamaha ολοκλήρωσε την προσπάθεια του σε 1.32.265 και θα εκκινήσει από την pole position στην πίστα του Μιζάνο.

Δίπλα του θα βρίσκονται οι Πολ Εσπαργκαρο και ο Φάμπιο Κουαρνταράρο και πίσω τους οι Φράνκο Μορμπιντέλι, Μάρκ Μάρκεθ και Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Φυσικά, μπορεί να έχουμε αλλαγές στη σειρά του Grid αφού οι αγωνοδίκες έχουν καλέσει τους Μάρκεθ και Ρόσι για εξηγήσεις.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Q2

MotoGP Μιζάνο: Στην pole o Βινιάλες

Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ GRID

MotoGP Μιζάνο: Στην pole o Βινιάλες
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ