MOTOGP

Moto GP: Ο Marquez τη νίκη, o Rossi την κορυφή

Marc Marquez (93), of Spain, is trailed by Valentino Rossi (46), of Italy, during open practice for the Grand Prix of the Americas MotoGP motorcycle race, Friday, April 21, 2017, in Austin, Texas. (AP Photo/Eric Gay)
Marc Marquez (93), of Spain, is trailed by Valentino Rossi (46), of Italy, during open practice for the Grand Prix of the Americas MotoGP motorcycle race, Friday, April 21, 2017, in Austin, Texas. (AP Photo/Eric Gay) AP

Ο Marc Marquez ήταν για μία ακόμα φορά ο νικητής στο GP των ΗΠΑ με τον Valentino Rossi να τερματίζει δεύτερος, αλλά να παίρνει προβάδισμα στην παγκόσμια κατάταξη.

Σαν στο σπίτι του αισθάνεται ο Marc Marquez στις ΗΠΑ και το απέδειξε μία ακόμα φορά. Ο Ισπανός της Honda ήταν εκείνος που είδε πρώτος την καρό σημαία εκμεταλλευόμενος τη σωστή επιλογή ελαστικών.

Ο Pedrosa ήταν εκείνος που έστριψε πρώτος με τον Vinales να χάνει τρεις θέσεις. Μάλιστα, ήταν εκείνος που έπεσε στη στροφή 18 μένοντας εκτός αγώνα.

Pedrosa και Marquez ήταν στην κορυφή με τον Rossi ο οποίος έκανε εξαιρετική εκκίνηση να τους ακολουθεί. Ο Marquez προσπέρασε τον έτερο οδηγό της Honda με τον "γιατρό" να παραμένει πίσω τους. Ο Rossi συνέχισε να πιέζει τον Pedrosa και τελικά βγήκε νικητής αφού ήταν εκείνος που τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Μάλιστα, με αυτή την επίδοση του ο Ιταλός οδηγός της Yamaha ανέβηκε στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης έχοντας έξι βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Vinales.

Μεγάλη μάχη είχαμε και για την τέταρτη θέση την οποία τελικά κέρδισε ο Crutchlow από τον εντυπωσιακό Zarco.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Moto GP: Ο Marquez τη νίκη, o Rossi την κορυφή

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Moto GP: Ο Marquez τη νίκη, o Rossi την κορυφή

Photo credits: AP Photo/Eric Gay

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ