MOTOGP

Moto GP: Νικητής στο Όστιν ο Ρινς!

Alex Rins (42), of Australia, leads through a turn during a practice session for the Grand Prix of the Americas motorcycle race at the Circuit Of The Americas, Friday, April 12, 2019, in Austin, Texas. (AP Photo/Eric Gay)
Alex Rins (42), of Australia, leads through a turn during a practice session for the Grand Prix of the Americas motorcycle race at the Circuit Of The Americas, Friday, April 12, 2019, in Austin, Texas. (AP Photo/Eric Gay) AP

Ο Άλεξ Ρινς κέρδισε τον πρώτο του αγώνα Moto GP αφού είδε πρώτος την καρό σημαία στο Όστιν μετά την πτώση που είχε ο Μάρκεθ. Δεύτερος ο αειθαλής Ρόσι, τρίτος ο Μίλερ.

Την πρώτη του νίκη σε αγώνα Moto GP πήρε ο Άλεξ Ρινς. Ο 23χρονος Ισπανός αναβάτης της Suzuki κατάφερε να δει πρώτος την καρό σημαία μετά από μάχη που είχε με τον αειθαλή Βαλεντίνο Ρόσι.

Για να φτάσουμε όμως εκεί έγιναν αρκετά πράγματα. Το πρώτο εξ αυτών αφορά τον Μαρκ Μάρκεθ.

Ο Ισπανός αναβάτης ήταν το μεγάλο φαβορί και είχε αποκτήσει χαοτική διαφορά από τους υπόλοιπους. Ωστόσο, δώδεκα γύρους πριν πέσει η καρό σημαία ο Μάρκεθ είχε μία πτώση με αποτέλεσμα για πρώτη φορά από το 2013 να χάσει τη νίκη στο Όστιν.

Αυτό εκμεταλλεύτηκαν ο Άλεξ Ρινς και ο Βαλεντίνο Ρόσι που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις με τον "γιατρό" να παλεύει για τη νίκη μέχρι το τέλος. Τρίτος τερμάτισε ο Αυστραλός, Τζακ Μίλερ με τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο να είναι τέταρτος και την πεντάδα να κλείνει ο Φράνκο Μορμπιντέλι.

Ο επόμενος αγώνας, τέταρτος της σεζόν, θα γίνει στις 5 Μαΐου στην πίστα της Χερέθ, στην Ισπανία.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Moto GP: Νικητής στο Όστιν ο Ρινς!

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

Moto GP: Νικητής στο Όστιν ο Ρινς!
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ