MOTOGP

Moto GP Κατάρ: Νικητής ο Ντοβιτσιόζο μετά από μάχη με τον Μάρκεθ

Ducati rider Andrea Dovizioso of Italy steers his Ducati during the MotoGP pre-season test at the Sepang International Circuit, Wednesday, Feb. 6, 2019, in Sepang, Malaysia. (AP Photo/Vincent Phoon)
Ducati rider Andrea Dovizioso of Italy steers his Ducati during the MotoGP pre-season test at the Sepang International Circuit, Wednesday, Feb. 6, 2019, in Sepang, Malaysia. (AP Photo/Vincent Phoon) AP PHOTO/VINCENT PHOON

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο ήταν ο νικητής στο Grand Prix του Κατάρ στον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Moto GP μετά από μεγάλη μάχη με τον Μαρκ Μάρκεθ.

Η πρώτη καρό σημαία σε αγώνα του Moto GP για το 2019 έπεσε και εκείνος που την είδε πρώτος ήταν ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο. Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati έδωσε μεγάλη μάχη με τον Μαρκ Μάρκεθ και κατάφερε να φτάσει στη νίκη δείχνοντας ότι θα είναι εκ των διεκδικητών του τίτλου.

Στο πρώτο μισό του αγώνα ο Ρινς με τον Ντοβιτσιόζο εναλλάσσονταν στην κορυφή με τον Μάρκεθ να είναι από κοντά.

Από τον δέκατο γύρο και μετά ο Μάρκεθ πίεσε, πέρασε για λίγο μπροστά στην τελευταία στροφή, όμως ο Ντοβιτσιόζο ήταν ψύχραιμος, τον προσπέρασε από την εσωτερική και πήρε τη νίκη. Τρίτος τερμάτισε ο Κάτσλοου που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ρινς, ενώ πέμπτος τερμάτισε ο Βαλεντινό Ρόσι.

Ο γιατρός έκανε μία εντυπωσιακής προσπάθεια αφού ξεκίνησε τον αγώνα από τη 14η θέση και σταδιακά κατάφερε να βρεθεί μέσα στην πεντάδα.

Επόμενος αγώνας στο καλεντάρι είναι στις 31 Μαρτίου στο Ρίο Χόντο της Αργεντινής.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Moto GP Κατάρ: Νικητής ο Ντοβιτσιόζο μετά από μάχη με τον Μάρκεθ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Moto GP Κατάρ: Νικητής ο Ντοβιτσιόζο μετά από μάχη με τον Μάρκεθ

Photo credits: AP Photo/Vincent Phoon

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ