Κορονοϊός: Ακυρώθηκε το GP της Ταϊλάνδης

Έπειτα από απόφαση της Κυβέρνησης ο αγώνας του MOTO GP της Ταϊλάνδης που ήταν να διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου ακυρώνεται λόγω κορονοϊού. Θα μετατεθεί πιθανότατα σε άλλη ημερομηνία.

Ακόμα μία διοργάνωση ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού. Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας υπήρξε σύσκεψη της Κυβέρνησης της Ταϊλάνδης και αποφασίστηκε ο αγώνας για το Moto GP που ήταν να διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου ακυρώνεται.

Η αυλαία για τα Moto GP θα άνοιγε το επόμενο Σαββατοκύριακο (7-8/03) στο Κατάρ, όμως εκεί θα γίνουν μόνο οι αγώνες στο Moto2 και Moto 3.

Στη συνέχεια θα ακολουθούσε ο αγώνας στην πίστα της Τσανγκ στην Ταϊλάνδη, ωστόσο αυτό τελικά δεν θα συμβεί και έτσι θα πάμε κατευθείαν στον τρίτο αγώνα του καλενταριού που είναι στις 5 Απριλίου στις ΗΠΑ. Οι διοργανωτές θα καταβάλουν προσπάθειες ώστε το GP της Ταϊλάνδης να διεξαχθεί, αλλά σε άλλη ημερομηνία.

Για αυτό το λόγο έχουν ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες επαφές ώστε να αποφασίσουν εάν και πότε θα γίνει ο αγώνας.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

Κάνε και το Podcast άνω κάτω

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο τρίτο Show must go on φιλοξενεί το -πιθανότατα- καλύτερο αριστερό μπακ που έβγαλε η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.