MOTOGP

Κορονοϊός: Ακυρώθηκε το GP της Ταϊλάνδης

Marc Marquez of Spain leads the pack during the Moto GP race at the Termas de Rio Hondo circuit in Argentina, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Nicolas Aguilera)
Marc Marquez of Spain leads the pack during the Moto GP race at the Termas de Rio Hondo circuit in Argentina, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Nicolas Aguilera) AP

Έπειτα από απόφαση της Κυβέρνησης ο αγώνας του MOTO GP της Ταϊλάνδης που ήταν να διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου ακυρώνεται λόγω κορονοϊού. Θα μετατεθεί πιθανότατα σε άλλη ημερομηνία.

Ακόμα μία διοργάνωση ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού. Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας υπήρξε σύσκεψη της Κυβέρνησης της Ταϊλάνδης και αποφασίστηκε ο αγώνας για το Moto GP που ήταν να διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου ακυρώνεται.

Η αυλαία για τα Moto GP θα άνοιγε το επόμενο Σαββατοκύριακο (7-8/03) στο Κατάρ, όμως εκεί θα γίνουν μόνο οι αγώνες στο Moto2 και Moto 3.

Στη συνέχεια θα ακολουθούσε ο αγώνας στην πίστα της Τσανγκ στην Ταϊλάνδη, ωστόσο αυτό τελικά δεν θα συμβεί και έτσι θα πάμε κατευθείαν στον τρίτο αγώνα του καλενταριού που είναι στις 5 Απριλίου στις ΗΠΑ. Οι διοργανωτές θα καταβάλουν προσπάθειες ώστε το GP της Ταϊλάνδης να διεξαχθεί, αλλά σε άλλη ημερομηνία.

Για αυτό το λόγο έχουν ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες επαφές ώστε να αποφασίσουν εάν και πότε θα γίνει ο αγώνας.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ