MOTOGP

Κάνει πολλή... ψύχρα στη Yamaha

Κάνει πολλή... ψύχρα στη Yamaha

Το πιθανότερο είναι να μην ακούσουμε ποτέ από τα χείλη του Valentino Rossi τις κουβέντες "περασμένα - ξεχασμένα" αναφορικά με όσα συνέβησαν στους τελευταίους αγώνες, αλλά και για το πολεμικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί εντός των τειχών της Yamaha, ανάμεσα σε αυτόν και τον Jorge Lorenzo.

Το βράδυ της Δευτέρας 16/11, οι δυο τους βρέθηκαν σε εκδήλωση της εταιρείας των "τριών διαπασών" στο Μιλάνο για να παρουσιάσουν κάποια νέα μοντέλα παραγωγής λίγο πριν την έναρξη της EICMA 2015 (19 - 22/11). Ήταν η πρώτη τους δημόσια, κοινή εμφάνιση μετά τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στη Valencia.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Οι δυο αναβάτες ήταν αυτοί που έκλεισαν την εκδήλωση, φτάνοντας στο σημείο της παρουσίασης πάνω σε δυο από τα κορυφαία, νέα μοντέλα της Yamaha: o Rossi με την ρετρό XSR900 και ο Lorenzo με την "γυμνή" έκδοση της YZF-R1, την πολεμική street-fighter MT-10.

Εύκολα μπορούσε να διακρίνει κανείς το ψυχρό κλίμα που επικρατεί μεταξύ τους και που δύσκολα θα αλλάξει τους επόμενους μήνες. Ούτε χειραψία αντάλλαξαν, ούτε είχαν διάθεση να ανταλλάξουν κάποιο βλέμμα. Βρέθηκαν στο ίδιο stage μαζί γιατί έτσι έπρεπε. Ιδιαίτερα ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, που μετά δυσκολίας έκρυβε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που έχασε το 10ο, δεν είχε διάθεση για πολλές κουβέντες παρά τις προσπάθειες του κόσμου που προσπαθούσε να του φτιάξει το κέφι με τις επευφημίες προς το πρόσωπό του.

Ένα video αφιερωμένο στην πορεία των δύο στο φετινό Πρωτάθλημα των MotoGP συνόδευσε την παρουσίαση, κλείνοντας με την εικόνα του Lorenzo να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τρίτου τίτλου του στη μεγάλη κατηγορία - πέμπτου συνολικά στην καριέρα του.

Ο Ισπανός, μάλιστα, δεν παρέλειψε στο τέλος με χειρονομία να τονίσει τα πέντε Πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει έως τώρα.

Όσο για τις αντιδράσεις του κοινού; Αποθέωση για τον Rossi, αδιαφορία για τον Lorenzo...

Κάνει πολλή... ψύχρα στη Yamaha

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

Ducati Scrambler Sixty2: Η οικογένεια μεγαλώνει (VIDEO)

Honda City Adventure concept: Περιπέτεια στην πόλη

Αποκαλυπτήρια για τα CB500F - NC750S - Integra MY2016

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ