MOTOGP

Η KTM RC16 θυμίζει... ταύρο εν υαλοπωλείο

Η KTM RC16 θυμίζει... ταύρο εν υαλοπωλείο

"Έχει πολύ ωραία αίσθηση αλλά αυτή τη στιγμή μοιάζει με ατίθασο ταύρο", σχολίασε ο Pol Espargaro κατά την επίσημη παρουσίαση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Red Bull KTM Factory. (VIDEO)

"Έχει πολύ ωραία αίσθηση αλλά αυτή τη στιγμή μοιάζει με ατίθασο ταύρο", σχολίασε ο Pol Espargaro κατά την επίσημη παρουσίαση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Red Bull KTM Factory. Η αυστριακή εταιρεία επιχειρεί φέτος την είσοδό της στην κορυφαία κατηγορία των MotoGP με μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα, πάνω στην οποία ποντάρει πολλά.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Η τελική μορφή της RC16, όπως είναι η κωδική της ονομασία, παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 20/2 στο Salzburg, μαζί με τις ομάδες της εταιρείας στη Moto2 και Moto3.

"Αυτή τη στιγμή ο ταύρος είναι λιγάκι ατίθασος, αλλά έχει εξαιρετική αίσθηση», σχολίασε ο Pol Espargaro. «Η KTM είναι πραγματικά νέα στα MotoGP σε σύγκριση με τις άλλες εταιρείες, αλλά κάνει τεράστια βήματα. Κάθε φορά που ανεβαίνουμε στη μοτοσυκλέτα ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στον ανταγωνισμό. Είναι πολύ ωραίο να παρακολουθείς την πρόοδο. Θέλω να ευχαριστήσω την KTM για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε", πρόσθεσε ο Ισπανός.

Ο Bradley Smith από την πλευρά του σημείωσε: "Το να οδηγήσεις για εργοστασιακή ομάδα, είναι κάτι που πάντα εύχεσαι, αλλά όταν τελικά σου δίνεται αυτή η ευκαιρία υπάρχει και η πίεση που τη συνοδεύει. Φυσικά και αποδέχομαι την πίεση όπως άλλωστε ο Pol και η ομάδα. Η δουλειά δεν σταματά, βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή και ανυπομονώ να δω τι θα φέρει το 2017".

Ο Team Manager Mike Leitner τόνισε: " Είμαι πανευτυχής. Όλη η εταιρεία δούλεψε σαν τρελή τον περασμένο χρόνο για να φτάσουμε σε αυτή τη στιγμή. Μετά τον αγώνα της Valencia (wild card συμμετοχή με τον Mika Kallio) είχαμε κάποια θέματα και οι σχεδιαστές δούλεψαν πολύ σκληρά. Νομίζω ότι πήγαμε προς τη σωστή κατεύθυνση".

Δείτε το video από την παρουσίαση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER:

Η Έκθεση μοτοσυκλέτας επιστρέφει!
Νέος τιμοκατάλογος και νέο προωθητικό πρόγραμμα SEAT
Η BMW ξεπέρασε τους 10.000.000 followers στο Instagram
Όλες οι νέες τιμές των ΙΧ στον υπολογιστή σας!
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ