MOTOGP

GP Μπρνο: Νικητής ο Ντοβιτσιόζο

GP Μπρνο: Νικητής ο Ντοβιτσιόζο
AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο αναδείχθηκε νικητής στην πίστα του Μπρνο, αφήνοντας πίσω του τον Χόρχε Λορένθο και τον Μαρκ Μάρκες.

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο απέδειξε ότι ο Μαρκ Μάρκες δεν θα είναι απαραίτητα και φέτος ο κυρίαρχος στο MotoGP, πανηγυρίζοντας τη νίκη στην πίστα του Μπρνο.

Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati εκκίνησε από την pole position και τερμάτισε στην ίδια θέση, για πρώτη φορά μετά από την πρεμιέρα της σεζόν. Ο Ντοβιτσιόζο έδινε μεγάλη μάχη για την 1η θέση με τον συμπατριώτη του Βαλεντίνο Ρόσι. Μάλιστα, ο "γιατρός" προπορευόταν 14 γύρους πριν από την καρό σημαία, όταν όμως επιβεβαιώθηκε στις χθεσινές δηλώσεις του και η Movistar Yamaha του άρχισε να χάνει ισχύ.

Στην 3η θέση, ο Μάρκες, ο οποίος στον 100ό αγώνα του έδινε τη δική του μάχη με τον Χόρχε Λορένθο. Ο αναβάτης της Repsol Honda ευνοήθηκε από την οπισθοχώρηση του Ρόσι και ανέβηκε στη 2η θέση, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει τον Ντοβιτσιόζο και σαν να μην έφτανε αυτό, με εξαιρετικές κινήσεις ο Λορένθο τον προσπέρασε 4 γύρους πριν από το τέλος.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

GP Μπρνο: Νικητής ο Ντοβιτσιόζο

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ