MOTOGP

Έπαθε εγκαύματα πανηγυρίζοντας ο Lorenzo!

Έπαθε εγκαύματα πανηγυρίζοντας ο Lorenzo!

O Jorge Lorenzo ετοιμαζόταν να πραγματοποιήσει κάποιους γύρους θριάμβου με μια Yamaha R1 αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. (VIDEO)

Το πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε το βράδυ της Πέμπτης 12/11 στην Palma de Mallorca για την υποδοχή του "τοπικού ήρωα" Jogre Lorenzo, επισκιάστηκε από ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη την ώρα που ο Ισπανός πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής των MotoGP ετοιμαζόταν να πραγματοποιήσει κάποιους γύρους θριάμβου με μια Yamaha R1.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Φορώντας τον αγωνιστικό του εξοπλισμό, ο 28χρονος αναβάτης ανέβηκε στη μοτοσυκλέτα και άρχισε να "παίζει" με το γκάζι την ώρα που το κοινό παραληρούσε έξω από το αεροδρόμιο. Το πλάνο ήταν να μεταβεί συνοδεία μοτοσυκλετιστών στο κέντρο της πόλης, όπου θα είχαμε την κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων.

Ωστόσο, κάποια στιγμή, ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας υπερθερμάνθηκε και άσπροι καπνοί έκαναν την εμφάνισή τους.

Ο Lorenzo πετάχτηκε από τη σέλα της τρομοκρατημένος και βαστώντας το αριστερό του πόδι, το οποίο υπέστη εγκαύματα. Επέστρεψε τρέχοντας στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Εξετάστηκε από γιατρούς, του τοποθετήθηκαν γάζες στο λαβωμένο πόδι και οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν κανονικά, με τον Lorenzo να κάνει το γύρο του θριάμβου πάνω σε ανοιχτό λεωφορείο, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό.

Το πρωί της ίδιας μέρας, σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα στη Μαδρίτη, ο υπουργός παιδείας της Ισπανίας, Inigo Méndez de Vigo του απένειμε το χρυσό μετάλλιο για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Δείτε τι ακριβώς έγινε:

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver

"Πολεμικό" κλίμα στη Yamaha ενόψει 2016

Αποστολή στη Valencia: "Vale, Vale..."

"Ίσως με σεβάστηκαν!"

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ