MOTOGP

Έξαλλος με Μάρκεθ ο Ρόσι, τον έδιωξαν από το γκαράζ της Yamaha

Έξαλλος με Μάρκεθ ο Ρόσι, τον έδιωξαν από το γκαράζ της Yamaha

Ο Καλ Κράτσλοου νίκησε στο GP της Αργεντινής, όπου πρωταγωνίστησε η πτώση του Βαλεντίνο Ρόσι από λάθος του Μαρκ Μάρκεθ. Ο Ισπανός πήγε μετά για συγγνώμη, αλλά τον έδιωξαν οι άνθρωποι της Yamaha.

Τρελό από κάθε άποψη ήταν το GP της Αργεντινής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μοτοσυκλετών, με τον Καλ Κράτσλοου να είναι τελικά ο μεγάλος νικητής, αντικρίζοντας πρώτος την καρό σημαία.

Ο αγώνας ήταν βρόχινος και έγιναν τρομερά πράγματα για να φτάσει ο Βρετανός αναβάτης στη νίκη. Λίγο πριν την εκκίνηση ξεκίνησε να βρέχει και όλοι μπήκαν να αλλάξουν ελαστικά εκτός από τον πρωτοπόρο Μίλερ. Οι κανονισμοί έλεγαν πως αυτοί που βγήκαν να αλλάξουν λάστιχα, έπρεπε να ξεκινήσουν τελευταίοι.

Όλοι, λοιπόν, ξεκίνησαν αρκετά μέτρα πίσω του, ενώ στην εκκίνηση αντιμετώπισε πρόβλημα ο Μάρκεθ με τη μοτοσυκλέτα του, καθώς του έσβησε. Εντέλει, κατάφερε να την βάλει μπροστά και στον πρώτο γύρο ο Πεντρόσα έπεσε από σύγκρουση με τον Ζαρκό.

Ο Μάρκεθ άρχισε να ανεβάζει στροφές και από 19ος κατάφερε να φτάσει πέμπτος. Ο Κράτσλοου κατάφερε τελικά να νικήσει, με τον Ζαρκό να μην καταφέρνει να γευτεί τη χαρά της νίκης και να μένει δεύτερος. Τρίτος τερμάτισε ο Ρίνς, με τους Μίλερ και Μάρκεθ να κλείνουν την πεντάδα.

Έξαλλος με Μάρκεθ ο Ρόσι, τον έδιωξαν από το γκαράζ της Yamaha

Ο ΜΑΡΚΕΘ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΛΛΟ

Κάπου εδώ όμως, πρέπει να αναφερθεί τι συνέβη με τον Ισπανό παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος εντέλει δέχτηκε ποινή 30 δευτερολέπτων, πληρώνοντας την κακή οδηγική συμπεριφορά του και έπεσε στη 18η θέση. Ο λόγος ήταν ότι έριξε κάτω τον Βαλεντίνο Ρόσι σε μια στροφή, με τον Ιταλό να γίνεται έξαλλος από την ενέργεια του αντιπάλου του. Ένας καλός αγώνας του Ρόσι πήγε στράφι εξαιτίας του Μάρκεθ.

Μετά τον αγώνα μάλιστα, πήγε να ζητήσει συγγνώμη από τον Ρόσι για τη συμπεριφορά του και κατευθύνθηκε προς το γκαράζ της Yamaha για να μιλήσουν. Από τις οθόνες ο επτάκις πρωταθλητής αντιλήφθηκε ότι πήγαινε να τον δει ο Μάρκεθ, όμως δεν είχε διάθεση για κουβέντα και έφυγε από το γκαράζ. Εκεί υποδέχθηκαν τον αναβάτη της Honda οι άνθρωποι της Yamaha, οι οποίοι τον έδιωξαν εκνευρισμένοι. Δεν θα το ξεχάσει εύκολα ο "Γιατρός", είναι το μόνο σίγουρο...



TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ