MOTOGP

Αυτή είναι η νέα Suzuki GSX-RR MotoGP!

Αυτή είναι η νέα Suzuki GSX-RR MotoGP!

Με κάθε επισημότητα η Suzuki παρουσιάζει στην έκθεση EICMA 2015, στο Μιλάνο, τη νέα της αγωνιστική μοτοσυκλέτα για το Πρωτάθλημα των MotoGP του 2016.

Διατηρώντας το ίδιο "made in Spain" δίδυμο αναβατών και με επικεφαλής τον Davide Brivio, έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά τον χώρο, το ιαπωνικό εργοστάσιο ευελπιστεί ότι την επόμενη χρονιά θα παρουσιάσει ακόμα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, εκμεταλλευόμενo και τις αλλαγές των κανονισμών που θα τεθούν σε ισχύ από του χρόνου, οι οποίες έχουν ως βασικό σημείο αναφοράς τα ηλεκτρονικά.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του υψηλόβαθμου στελέχους της εταιρείας, Eiji Mochizuki: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τη δόξα με τον κύριο Aleix Espargaro και τον κύριο Maverick Viñales υπό την καθοδήγηση του κυρίου Davide Brivio.

Το 2016 θα κατασκευάσουμε μοτοσυκλέτες GSX-RR με τις οποίες ο Maverick και ο Aleix θα είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με τους κορυφαίους αναβάτες και να δώσουν στους φίλους της Suzuki μεγάλες χαρές».

Η Suzuki επέστρεψε φέτος στο σπορ καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στους κατασκευαστές με 137 βαθμούς. Ο Aleix Espargaro συγκέντρωσε 105 βαθμούς, ενώ ο Maverick Vinales που αναδείχθηκε κορυφαίος πρωτοεμφανιζόμενος αναβάτης της χρονιάς (rookie of the year) έκλεισε τη σεζόν με 97 βαθμούς.

Κορυφαία στιγμή της ομάδας ήταν αναμφισβήτητα το 1-2 που έκαναν οι Espargaro - Vinales στις κατατακτήριες δοκιμές τους Grand Prix Catalunya

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

Ducati Scrambler Sixty2: Η οικογένεια μεγαλώνει (VIDEO)

Honda City Adventure concept: Περιπέτεια στην πόλη

Αποκαλυπτήρια για τα CB500F - NC750S - Integra MY2016

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ