MOTOGP

Αποστολή στη Valencia: "Vale, Vale..."

VALENCIA, SPAIN - NOVEMBER 06:  Valentino Rossi of Italy and Movistar Yamaha MotoGP greets the fans during the GP of Valencia - Free Practice at Ricardo Tormo Circuit on November 6, 2015 in Valencia, Spain.  (Photo by Mirco Lazzari gp/Getty Images)
VALENCIA, SPAIN - NOVEMBER 06: Valentino Rossi of Italy and Movistar Yamaha MotoGP greets the fans during the GP of Valencia - Free Practice at Ricardo Tormo Circuit on November 6, 2015 in Valencia, Spain. (Photo by Mirco Lazzari gp/Getty Images) GETTY IMAGES

Όσο και αν η πλειοψηφία ήθελε πρωταθλητή τον Rossi, όσο και αν γιουχαΐστηκε ο Lorenzo αλλά πολύ περισσότερο ο Marquez, ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι ο Ισπανός.

Ο Jorge είναι ο Πρωταθλητής. Όσο και αν η πλειοψηφία ήθελε τον Valentino, όσο και αν γιουχαΐστηκε ο Lorenzo αλλά πολύ περισσότερο ο Marquez - αμφότεροι έκαναν πως δεν άκουγαν - ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι ο Ισπανός.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ VALENCIA: ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΡΝΑΒΑΣ

Σε έναν αγώνα που παρακολούθησαν περισσότεροι από 110.000 θεατές όρθιοι, ο “Por Fuera” ήταν καλύτερος ενώ ο Marquez έκατσε όχι και τόσο διακριτικά δεύτερος και τον παρενόχλησε ελάχιστα παρότι έδειχνε πως μπορούσε να τον περάσει.

Σε αυτόν τον αγώνα μάθαμε λοιπόν πως ο Marquez δεν είναι πλέον ο επιθετικός αναβάτης που ξέραμε αλλά ακόμα και όταν ο Pedrosa που καταχειροκροτήθηκε περισσότερο από τους συμπατριώτες του πρόφτασε τους δυο προπορευόμενους και είχε τον ρυθμό να περάσει μπροστά ο team mate του στην Repsol Honda τον έβαλε κυριολεκτικά στη θέση του.

Ο “γιατρός” προσπάθησε έδειξε πως είναι ο καλύτερος για ακόμη μια φορά αλλά δεν ήταν δυνατό να φτάσει τους τρεις Ισπανούς. Έμεινε δεύτερος στη βαθμολογία και όλοι φαίνονται να είναι ευχαριστημένοι, εκτός από τον κόσμο - τους λάτρεις των αγώνων μοτοσυκλέτας. Τους περισσότερους και αυτούς που στηρίζουν το άθλημα δηλαδή.

Αυτό ας σκεφτούν όσοι ηγούνται του σπορ και ας φροντίσουν ώστε να μην ξανασυμβούν τα φετινά, γιατί τα MotoGP πρέπει να παραμείνουν μακριά από σκοπιμότητες.

Διαβάστε ακόμη στο Car And Driver:

VIDEO από τον αγώνα της Valencia

Rossi: "Πρωταθλητής με τις πλάτες του Marquez!"

GP Valencia - RACE: Το πήρε ο Lorenzo (VIDEO)

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ