MOTOGP

Απειλές θανάτου δέχτηκε ο Φενάτι!

Απειλές θανάτου δέχτηκε ο Φενάτι!

Η μητέρα του Ρομάνο Φενάτι υποστήριξε σε ιταλικό σάιτ ότι ο γιος της δέχτηκε απειλές θανάτου μετά το περιστατικό στην πίστα του Μισάνο.

Η ανεύθυνη και επικίνδυνη πράξη που έκανε προ ημερών ο Ρομάνο Φενάτι στην πίστα του Μισάνο, όταν τράβηξε το φρένο του Στέφανο Μάντζι την ώρα του αγώνα, κατακρίθηκε από όλο τον κόσμο του Moto2. Η ομάδα του, η "Marinelli Snipers", του ακύρωσε το συμβόλαιο για την υπόλοιπη σεζόν και το μέλλον του στο άθλημα είναι στον αέρα. Σύμφωνα με την μητέρα του, δε, έχει λάβει και απειλές θανάτου από αγνώστους!

Η Σαμπρίνα Φενάτι αποκάλυψε στο "affaritaliani.it" ότι ο γιος της δέχτηκε θανατικές απειλές μετά το περιστατικό στην πίστα του Μισάνο, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι ο Ρομάνο "προκλήθηκε" από τον Μάντζι... " Ο Μάντζι προσπάθησε πολλές φορές να τον ρίξει κάτω και αυτό είναι πολύ απογοητευτικό, καθώς την επόμενη σεζόν θα είναι συμπαίκτες. Ο γιος μου προκλήθηκε, αλλά θα πρέπει να παραδεχτώ ότι η κίνησή του ήταν λάθος. Πιθανότατα είχε πολλή αδρεναλίνη στο κορμί του, όλοι ξέρουμε τον χαρακτήρα του", είπε η κ. Φενάτι.

" Αυτό που με ξαφνιάζει είναι ότι έχουν υπάρξει και απειλές θανάτου. Συγκεκριμένα, κάποιος έγραψε στην κοπέλα του. Πολλοί έχουν επιτεθεί στον Ρομάνο και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι άνθρωποι που συμπεριφέρονται χειρότερα από αυτόν. Αυτοί που κριτικάρουν αυτό το παιδί δεν ξέρουν ότι είναι πολύ καλό και ότι υπάρχει μία οικογένεια πίσω του", συμπλήρωσε η Σαμπρίνα Φενάτι.

ΤΣΕΚΙΝΕΛΟ: "ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"

Στο μεταξύ, η κριτική που δέχεται ο Ιταλός αναβάτης καλά κρατεί τις τελευταίες ημέρες στον χώρο του Moto2... " Λυπάμαι που ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχει επηρεαστεί τόσο πολύ από αυτό το γεγονός, ένα άθλημα καθαρό, στο οποίο δεν υπάρχουν σκάνδαλα ντόπινγκ ή στημένων αγώνων. Αυτό το επεισόδιο δείχνει ξεκάθαρα έναν αναβάτη που έχει ψυχολογικά προβλήματα", σχολίασε ο Λούτσιο Τσεκινέλο, ιδιοκτήτης της ομάδας LCR Honda.

Photo credits: AP Photo/Andy Brownbill

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ