FORMULA 1

Χάμιλτον: "Σκεφτόμουν γιατί συνεχίζω να αγωνίζομαι"

Χάμιλτον: "Σκεφτόμουν γιατί συνεχίζω να αγωνίζομαι"

Ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και αποκάλυψε ότι πέρασε από το μυαλό του να σταματήσει να αγωνίζεται. (VIDEO)

Οι μέρες της καραντίνας ήταν περίεργες για πολλούς. Τρανό παράδειγμα ο Λιούις Χάμιλτον ο οποίος μίλησε στο επίσημο κανάλι της Mercedes και αποκάλυψε ότι πέρασε από το μυαλό του να σταματήσει να αγωνίζεται.

Αρχικά, ο παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε για τις μέρες της καραντίνας.

"Υπήρχαν μέρες που ξυπνούσα και ήμουν αποχαυνωμένος, δεν είχα κίνητρο να δουλέψω. Σκεφτόμουν "Θεέ μου τι κάνω αυτή τη στιγμή γιατί να συνεχίσω να αγωνίζομαι;" Την επόμενη στιγμή όμως έκανα στροφή 180 μοιρών στις σκέψεις μου και έλεγα γιατί τα σκέφτομαι όλα αυτά; Λατρεύω να αγωνίζομαι" ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Έπειτα, μάλιστα, αναρρωτήθηκε: "Eαν δεν προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να ωριμάσουμε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, τότε τι ακριβώς κάνουμε;".

Στη συνέχεια έδωσε μία συμβουλή σε όλο τον κόσμο: "Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που είναι γεμάτοι αρνητικές σκέψεις. Το μυστικό είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις και να μην αφήνεις κανέναν να σου αποσπάσει την προσοχή.

Μπορεί να περάσει πολύς καιρός μέχρι να επιτύχεις τους στόχους σου. Πολλοί ξεχνάνε ότι παρόλο που ξεκίνησα να αγωνίζομαι από τα οχτώ μου χρόνια, ο πρώτος μου αγώνας στην Formula 1 ήταν το 2007 στα 22 μου. Το κλειδί είναι η υπομονή. Είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα για την επίτευξη των στόχων σου".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ