Χάμιλτον και Mercedes πήραν τα τρόπαια του πρωταθλητή

Μετά από μια συναρπαστική και δύσκολη σεζόν στη Φόρμουλα 1, η Mercedes-AMG Petronas Motorsport παράλαβε χθες τα τρόπαια που αντιπροσωπεύουν το αποκορύφωμα της προσπάθειας.

Ο Τότο Βολφ παρέλαβε το πέμπτο πρωτάθλημα κατασκευαστών (4 με τη Mercedes), για λογαριασμό της ομάδας και ο Λιούις Χάμιλτον το πέμπτο του πρωτάθλημα οδηγών, στο FIA Gala Prize Gala που έγινε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Στην ιστορική Φιλαρμονική της Αγίας Πετρούπολης, το FIA 2018 Gala Gala βράβευσε τα επιτεύγματα πολλών διαφορετικών ομάδων και οδηγών σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες της FIA. Εκεί πήραν τα τρόπαια των πρωταθλητών, τόσο ο Τζορτζ Ράσελ στην F2, όσο και ο Μικ Σουμάχερ στην F3.

 

Επίσης, το βραβείο του προέδρου κέρδισε ο Νίκι Λάουντα, που αναρρώνει από την εγχείρηση στον πνεύμονα και ο Τότο Βολφ για τη συμβολή του στο πέμπτο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Μάλιστα, είναι η δεύτερη ομάδα στην ιστορία της Formula 1 με πέντε διαδοχικούς διπλούς τίτλους.

Φέτος η γερμανική μάρκα κέρδισε κάθε πιθανό τίτλο σε Formula 1, DTM, Formula 2, Formula 3 και F1 eSports…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.