FORMULA 1

Χάμιλτον: "Ας βγούμε πιο γενναιόδωροι απ' όλο αυτό"

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain poses for a photo at the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Thursday, March 12, 2020. (AP Photo/Rick Rycroft)
Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain poses for a photo at the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Thursday, March 12, 2020. (AP Photo/Rick Rycroft) AP PHOTO/RICK RYCROFT

Ο Λιούις Χάμιλτον κάλεσε όσους μας να επιστρέψουμε μετά την κρίση καλύτεροι και πιο γενναιόδωροι και να πάρουμε το μάθημά μας από όσα ζούμε.

Δίχως αμφιβολία ο Λιούις Χάμιλτον δεν είναι μία συνηθισμένη περίπτωση οδηγού της Formula 1. Ο Βρετανός έχει άποψη για πολλά πράγματα και δεν διστάζει να την εκφέρει δημόσια.

Αρχικά, ο παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε: "Μου λείπει ο αγώνας κάθε μέρα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ήμουν οκτώ ετών που δεν ξεκίνησα μια σεζόν. Όταν ζεις και αναπνέεις κάτι που αγαπάς, σίγουρα υπάρχει ένα μεγάλο κενό".

Στη συνέχεια ανέπτυξε το δικό του σκεπτικό για όσα ζούμε. Ο Βρετανός θέλει να δούμε τη όσα βιώνουμε ως μία ευκαιρία για επανεκκίνηση: "Σήμερα, βλέπουμε καθαρότερους ουρανούς σε όλο τον κόσμο, λιγότερα ζώα να σφάζονται για την ευχαρίστησή μας, απλώς και μόνο επειδή οι απαιτήσεις μας είναι πολύ χαμηλότερες.

Ας μην επιστρέψουμε το ίδιο όπως βγήκαμε σε αυτόν τον δύσκολο καιρό, ας βγούμε από αυτή την κρίση με καλύτερη γνώση του κόσμου μας, αλλάζοντας τις προσωπικές μας επιλογές και συνήθειες. Ας βγούμε από αυτό με νέα σκέψη ... πιο υγιείς, πιο υγιείς και πιο συγκεντρωμένοι, αλλά πάνω απ 'όλα, πιο γενναιόδωροι και ευγενικοί και φροντίζοντας τον κόσμο μας και τους ανθρώπους σε αυτό".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ