Βολφ: "Το 2020 θα είναι πιο δύσκολο για εμάς"

Ο Τότο Βολφ μίλησε για τη νέα χρονιά στην Formula 1 τονίζοντας ότι περιμένει μεγαλύτερο συναγωνισμό και έδειξε να υπολογίζει τρεις ομάδες.

Αντίστροφα μετρούν οι άνθρωποι της Formula 1 για την έναρξη της νέας χρονιάς. Τα πρώτα φώτα της χρονιάς θα ανάψουν στις 15 Μαρτίου στην Αυστραλία, όμως η δουλειά των ανθρώπων όλων των ομάδων δεν σταματά ποτέ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τότο Βολφ το 2020 αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το αφεντικό της Mercedes έδειξε να υπολογίζει αρκετά όχι μόνο τις Ferrari και Red Bull, αλλά και την McLaren. "Θεωρώ ότι φέτος θα υπάρχουν τρεις ομάδες οι οποίες θα μπορούν να πάρουν νίκες και πιθανότατα να κατακτήσουν πρωταθλήματα εάν καταφέρουν να πετύχουν τους σωστούς συνδυασμούς. Η McLaren έχει μικρύνει την ψαλίδα, πιθανότατα είναι η ομάδα με την πιο απότομη βελτίωση επίδοσης από τις υπόλοιπες ομάδες και θα είναι εκεί ή κάπου εκεί κοντά και αυτή. Οπότε πιστεύω ότι αυτή θα είναι μία πιο δύσκολη χρονιά” τόνισε αρχικά.

Μάλιστα, για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα λεγόμενα του πρόσθεσε: “Δεν πιστεύω ότι θα δούμε μία ομάδα να παίρνει τη νίκη σε 10 ή 12 αγώνες αυτή την χρονιά, αλλά σίγουρα θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να συνεχίσουμε να αποδίδουμε καλά”

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS