Βολφ για Χάμιλτον: "Διαρκές κίνητρο για βελτίωση, συναισθηματική ευφυΐα"

Ο Λιούις Χάμιλτον θα παραμείνει στην πρωταθλήτρια της Formula 1 Mercedes μέχρι -τουλάχιστον- το τέλος του 2020. Τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων και της συμφωνίας εξήγησε ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Τότο Βολφ.

Ο Λιούις Χάμιλτον θα παραμείνει στην πρωταθλήτρια της Formula 1 Mercedes μέχρι -τουλάχιστον- το τέλος του 2020, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα του Μπράκλεϊ, ενώ σύντομα αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του και ο Φινλανδός Βάλτερι Μπότας.

Οι δύο πλευρές βρισκόταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις από τον περασμένο χειμώνα, και τις τελευταίες εβδομάδες φάνταζε ως θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η προδιαγεγραμμένη συμφωνία τους. Η Mercedes F1 τελικά την ανακοίνωσε σήμερα, μία μέρα πριν ξεκινήσει η αγωνιστική δραστηριότητα του Grand Prix της πατρίδας της Mercedes, στο Χόκενχαϊμ της Γερμανίας.

Τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων και της συμφωνίας εξήγησε ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Τότο Βολφ: "Είχαμε ευθυγραμμιστεί με τον Λιούις από την πρώτη στιγμή που καθίσαμε να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες του νέου μας συμβολαίου, μετά το τέλος της περσινής σεζόν. Είναι καλό ότι τώρα βάλαμε τέλος σε όλες τις φημολογίες για αυτή τη συμφωνία. Υπογράψαμε τα τελικά έγγραφα αυτή την εβδομάδα, και δεν θέλαμε να κρατήσουμε άλλο την αναμονή".

Ο Αυστριακός κατέληξε: "Δεν υπάρχουν πολλά που να μην έχουν ειπωθεί ήδη για τον Λιούις, ως οδηγό - είναι ένας από τους σπουδαιότερους της Ιστορίας και τα ρεκόρ του στην πίστα μιλούν από μόνα τους. Όμως, αυτό που έχω απολαύσει περισσότερο από τη συνεργασία μας είναι η γνωριμία μου με τον άνθρωπο που βρίσκεται μέσα από το κράνος. Το διαρκές του κίνητρο για τη βελτίωσή του, την συναισθηματική του ευφυΐα ως μέλος της ομάδας, και την πίστη του στους ανθρώπους γύρω του".

AP Photo/Luca Bruno

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

O Jason Momoa ξυρίστηκε και η γη σείστηκε

Ο Khal Drogo ξύρισε το μούσι που διατηρούσε από το 2012.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.