FORMULA 1

Βολφ: "Έχουμε μάχη με τον Φερστάπεν για τον τίτλο"

Mercedes team manager Toto Wolf smiles in the pit during the Emirates Formula One Grand Prix, at the Yas Marina racetrack in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Sunday, Dec.1, 2019. (AP Photo/Luca Bruno/Pool)
Mercedes team manager Toto Wolf smiles in the pit during the Emirates Formula One Grand Prix, at the Yas Marina racetrack in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Sunday, Dec.1, 2019. (AP Photo/Luca Bruno/Pool) AP

Ο αρχηγός της Mercedes, Τότο Βολφ, τόνισε σε δηλώσεις του ότι οι Λίουις Χάμιλτον και Βαλτέρι Μπότας βρίσκονται σε μάχη για τον τίτλο της Formula 1 με τον οδηγό της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν.

Ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να κερδίσει το επετειακό Grand Prix των 70 χρόνων της Formula 1 που διεξήχθη στο Σίλβερστοουν τερματίζοντας μπροστά από τον Λίουις Χάμιλτον και τον Βαλτέρι Μπότας.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull βρίσκεται 30 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο της κατάταξης των πιλότων, Λίουις Χάμιλτον, ενώ άφησε πίσω του κατά τέσσερις βαθμούς τον Φινλανδό οδηγό της Mercedes.

Δηλώσεις για την εξέλιξη του πρωταθλήματος έκανε ο αρχηγός της Mercedes, Τότο Βολφ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι, παρά τους ισχυρισμούς ότι η γερμανική ομάδα κυριαρχεί απόλυτα στο πρωτάθλημα, υπάρχει διεκδίκηση για τον τίτλο από τον Φερστάπεν.

"Νομίζω έχουμε μάχη. Απολαμβάνω την κατάσταση καθώς όλοι λένε ότι η φετινή χρονιά θα είναι ένας υγιεινός περίπατος για την Mercedes" ανέφερε αρχικά ο αρχηγός της γερμανικής ομάδας.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι η Mercedes έχει μεν το ταχύτερο πακέτο, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι διαθέτει και το πιο γρήγορο μονοθέσιο: "Σίγουρα δεν είμαστε το ταχύτερο μονοθέσειο. Έχουμε δει στο παρελθόν ότι οι ζεστές συνθήκες δεν μας ταιριάζουν. Έχουμε πιθανώς το ταχύτερο πακέτο".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ