Βελτιώνεται η κατάστασης της υγείας του Λάουντα

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του 69χρονου Νίκι Λάουντα βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα, με τους θεράποντες ιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία του θρύλου της Formula 1.

Η κατάσταση του Νίκι Λάουντα εξακολουθεί να βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα, σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου της Βιέννης Allgemeines Krankenhaus, ​​όπου ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1 έκανε μεταμόσχευση πνεύμονα στις 2 Αυγούστου.

Η μετεγχειρητική πορεία κρίνεται "πολύ ικανοποιητική" και "όλα τα όργανα λειτουργούν καλά", ανακοίνωσαν οι θεράποντες ιατροί του παλαίμαχου πιλότου και επίτιμου προέδρου της Mercedes.

Με δύο μεταμοσχεύσεις νεφρών πίσω του κι επιζών μιας πυρκαγιάς το 1976 στο Νίμπουργκρινγκ, η οποία επιβάρυνε σε μεγάλο βαθμό τους πνεύμονές τους, ο Λάουντα εγχειρίστηκε εξαιτίας ίωσης που εξελίχθηκε σε πνευμονία.

Photo Credits: AP Photo/Lai Seng Sin

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Game of Thrones, ‘A Knight of the Seven Kingdoms’: Last night

Όσα είδαμε στο 2ο επεισόδιο της 8ης σεζόν “Game of Thrones”.

Live chat για το 2ο επεισόδιο του 8ου κύκλου 'Game of Thrones'

To πλήρωμα του PopCode σχολιάζει το 2o επεισόδιο του 8ου και τελευταίου κύκλου της σειράς και απαντά σε όλες σας τις ερωτήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.