FORMULA 1

Το τρομακτικό ατύχημα του Ράικονεν στη Βραζιλία

Το τρομακτικό ατύχημα του Ράικονεν στη Βραζιλία

Ο Κίμι Ράικονεν έχασε τον έλεγχο της Ferrari στον 19ο γύρο του GP της Βραζιλίας και κατέληξε στα προστατευτικά με τον Φερστάπεν να τον αποφεύγει την τελευταία στιγμή. (VIDEO)

Η βροχή στο Ιντερλάγκος είναι μόνιμο φαινόμενο όπως και τα συχνά ατυχήματα. Τελευταίο θύμα είναι ο Κίμι Ράικονεν ο οποίος έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και το διέλυσε στις μπαριέρες.

Μπαίνοντας στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού για να μπει στον 20ο γύρο ο Φινλανδός πάτησε στο κερμπ, το μονοθέσιο του γλίστρησε και αφού διέσχισε κάθετα την πίστα σταμάτησε στον απέναντι τοίχο.

Μάλιστα, την ώρα που διέσχιζε την πίστα, χωρίς να έχει τον έλεγχο του μονοθεσίου του, παραλίγο να παρασύρει τον Μαξ Φερστάπεν που ακολουθούσε. Ο Ολλανδός κατάφερε τελευταία στιγμή με έναν ελιγμό να αποφύγει τη Ferrari, ενώ ο Χούλκενμπεργκ που ακολουθούσε πάτησε την μπροστά αεροτομή από το μονοθέσιο του Ράικονεν.

Αμέσως οι διοργανωτές έστειλαν όλους τους οδηγούς στα πιτ μέχρι να καθαριστεί η πίστα με το GP της Βραζιλίας να συνεχίζεται κανονικά.

Δείτε σε βίντεο τι ακριβώς συνέβη

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ