FORMULA 1

Το συγκινητικό μήνυμα της Ferrari για τα γενέθλια του Schumacher

Germany's Michael Schumacher walks through the pit area before a test session in his Ferrari Formula One motor racing car at the Jerez racetrack, in Jerez, southern Spain, Wednesday, Oct. 11, 2006. (AP Photo/Javier Barbancho)
Germany's Michael Schumacher walks through the pit area before a test session in his Ferrari Formula One motor racing car at the Jerez racetrack, in Jerez, southern Spain, Wednesday, Oct. 11, 2006. (AP Photo/Javier Barbancho) AP

Οι άνθρωποι της Ferrari δεν ξέχασαν τον Michael Schumacher και του ευχήθηκαν για τα 49α γενέθλιά του, μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στο twitter.

Πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια απ' το σοκαριστικό ατύχημα του Michael Schumacher στο χιονοδρομικό κέντρο Μεριμπέλ των Γαλλικών Άλπεων, το οποίο "πάγωσε" όλον τον αθλητικό κόσμο. Ο Γερμανός πιλότος της Formula 1 παραμένει σε κώμα και ευχή όλων είναι κάποια στιγμή να ξεπεράσει τον Γολγοθά και να ζήσει ξανά μία φυσιολογική ζωή.

Σήμερα, ο "Schumi" κλείνει τα 49 του χρόνια και με αφορμή τα γενέθλιά του, οι άνθρωποι της Ferrari ανέβασαν ένα συγκινητικό μήνυμα στο twitter, δείχνοντας πως δεν τον ξεχνούν και παραμένουν στο πλευρό του.

"Σήμερα ο Μίκαελ γίνεται 49. Οι σκέψεις μας θα είναι πάντα μαζί του. #Keepfighting #ForzaMichael", αναφέρει η ανάρτηση.

Δείτε το ποστ:

Photo Credits: AP Photo/Javier Barbancho

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ