FORMULA 1

To πουλέν της Mercedes

To πουλέν της Mercedes

Ο Esteban Ocon έχει τραβήξει τα βλέμματα με τις φετινές του εμφανίσεις και στην Mercedes παρακολουθούν από κοντά τον 20χρονο οδηγό.

Σίγουρος για το λαμπρό μέλλον του Esteban Ocon παρουσιάζεται ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff.

Ο Αυστριακός μίλησε στο planetf1 για τον 20χρονο που οδηγεί φέτος για λογαριασμό της Force India αλλά «ανήκει» στη γερμανική εταιρεία με σήμα το αστέρι. Και με βάση όσα έχει κάνει ο Γάλλος στους πρώτους επτά αγώνες και κυρίως στον Καναδά, αντιλαμβάνεστε πως δεν μπορούσε παρά να τον εκθειάσει!

«Είμαι σίγουρος πως θα έρθει η ώρα του να βρεθεί και στη δική μας ομάδα. Ειδικά στον Καναδά έκανε σπουδαίο αγώνα. Γενικά είναι φανταστικός στην πρώτη σεζόν πλήρους εμπλοκής του. Εξελίσσεται όπως θα έπρεπε και είμαι σίγουρος πως θα είναι ένας σούπερ σταρ του μέλλοντος», είπε ο Wolff.

To πουλέν της Mercedes
MANOR RACING

Ο Ocon έχει τερματίσει έξι φορές στη βαθμολογούμενη δεκάδα, με καλύτερο πλασάρισμα την πέμπτη θέση στην Ισπανία. Αν και στο Μοντρεάλ θα μπορούσε τουλάχιστον να επαναλάβει αυτό το αποτέλεσμα αν η ομάδα του είχε διαχειριστεί καλύτερα τον «εμφύλιο» με τον teammate του, Sergio Perez.

Η Mercedes τον παρακολουθεί και τον αξιολογεί λοιπόν, όπως άλλωστε και τον άλλο προστατευόμενο της, τον Pascal Wehrlein που τρέχει φέτος για λογαριασμό της Sauber.

PHOTO CREDITS: Force India F1 Team, Manor F1 Team

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ