Το εξωφρενικά δαιδαλώδες τιμόνι του Σεμπάστιαν Φέτελ

Ιταλός δημοσιογράφος παρουσίασε με κάθε λεπτομέρεια το τιμόνι του οδηγού της Ferrari στη Formula 1, Σεμπάστιαν Φέτελ και ναι, είναι ακόμη πιο πολύπλοκο απ' όσο μπορεί κανείς να φανταστεί (PHOTOS).

Κάθε μονοθέσιο της Formula 1 έχει τη δική του ιστορία, κρύβει χιλιάδες ώρες δοκιμών, παρακολούθησης και τροποποιήσεων. Ένα από τα σημαντικότερα μέρη ενός αυτοκινήτου είναι το τιμόνι, με τον Τζανλούκα Ντ' Αλεσάντρο, δημοσιογράφο που καλύπτει το συγκεκριμένο κομμάτι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, να παρουσιάζει αυτό που χρησιμοποιεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Όπως θα δείτε στις δύο εικόνες, είναι αμέτρητες οι λειτουργίες ενός τιμονιού, πολλά τα κουμπιά, κάθε ένα έχει τη δική του σημασία. Ο οδηγός μπορεί να ελέγξει σχεδόν τα πάντα, έχει τον πλήρη έλεγχο στα χέρια του. Από το κουμπί που τον τροφοδοτεί με πόσιμο νερό, μέχρι εκείνο που "γυρίζει" το μονοθέσιο σε λειτουργία βρεγμένου/ολισθηρού οδοστρώματος. 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.