FORMULA 1

Τα video highlights του FP2

Sergio Perez (MEX) Sahara Force India F1 VJM10.
Monaco Grand Prix, Thursday 25th May 2017. Monte Carlo, Monaco.
Sergio Perez (MEX) Sahara Force India F1 VJM10. Monaco Grand Prix, Thursday 25th May 2017. Monte Carlo, Monaco. SAHARA FORCE INDIA

Δείτε όσα έγιναν στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές του Πριγκιπάτου του Μονακό, όπου ταχύτερος ήταν ο Sebastian Vettel.

Η πρώτη ημέρα δράσης στο πλαίσιο του Grand Prix του Μονακό τα είχε όλα. Θέαμα εντός και εκτός πίστας, ατυχήματα, δράμα, κυνήγι με το χρονόμετρο και τις επιδόσεις.

Και φέτος, περισσότερο από ποτέ, μεταφερόμαστε πιο κοντά σε όσα μαγικά συμβαίνουν στην Κυανή Ακτή χάρη στην επικοινωνιακή στρατηγική της Liberty Media, που "δείχνει" περισσότερα μέσω social media!

Σας δείξαμε λοιπόν τι συνέβη στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του αγώνα του Πριγκιπάτου, ήρθε η ώρα να δούμε μέσα σε 97 δευτερόλεπτα όσα έγιναν εντός 90 λεπτών στη δεύτερη περίοδο.

To video περιλαμβάνει την επαφή του Esteban Ocon με τις μπαριέρες στη στροφή Πορτιέ και του Marcus Ericsson βγαίνοντας από την πλατεία του Καζίνο, τον κινητήρα της Renault του Jolyon Palmer να καπνίζει, τον Max Verstappen να "γλύφει" τις μπαριέρες, on board και όχι μόνο λήψεις της σύγκρουσης του Lance Stroll με τις μπαριέρες στη στροφή Μασνέ και το μονοθέσιό του να… ίπταται, team radios, εντυπωσιακά πλάνα, μία απρόσμενη προσπέραση της McLaren του Jenson Button επί της Mercedes του Lewis Hamilton και πολλά άλλα.

Απολαύστε λοιπόν αναλυτικά τι συνέβη στην δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix του Μονακό…

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ