Τα βάζει με τα ελαστικά ο Raikkonen

Τα βάζει με τα ελαστικά ο Raikkonen

O Φινλανδός, Kimi Raikkonen, ρίχνει στα Pirelli την ευθύνη για τη μέτρια εμφάνισή του στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι.

Για μία ακόμα φορά ο Kimi Raikkonen ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό και δεν κατάφερε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις κατατακτήριες δοκιμές. Έτσι θα εκκινήσει τον εικοστό και τελευταίο αγώνα της χρονιάς που διεξάγεται στην πίστα Γιας Μαρίνα του Άμπου Ντάμπι, θα εκκινήσει μόλις πέμπτος.

Μιλώντας στη μεικτή ζώνη της πίστας των Εμιράτων μετά το τέλος των κατατακτήριων, ο 38χρονος οδηγός της Ferrari έριξε την ευθύνη για τη χαμηλή του πτήση, στα ελαστικά της Pirelli.

"Το μονοθεσιό μας ήταν πολύ καλό αλλά ήταν δύσκολο να καταφέρεις να αποδίδουν σταθερά τα ελαστικά. Ενώ ένιωθες πως είχες καλό κράτημα, ξαφνικά είχες αλλού είχες υπέρ-στροφή και αλλού υποστροφή. Ένιωθα να έχω την ταχύτητα αλλά να μη μπορώ να την αξιοποιήσω", είπε ο Iceman.

Ωστόσο, παραμένει αισιόδοξος ενόψει του αγώνα της Κυριακής, με τον οποίο και θα κλείσει η αυλαία του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

"Είχαμε καλό ρυθμό στις προσομοιώσεις αγώνας άρα περιμένω οι διαφορές να είναι πολύ πιο μικρές. Θα είναι ένας ωραίος αγώνας. Οι προσπεράσεις δεν είναι εύκολες εδώ αλλά ούτε και αδύνατες. Για να δούμε", σχολίασε ο οδηγός της Scuderia.

Photo credits: media.ferrari.com

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24