FORMULA 1

Τα καλύτερα team radio του GP ΗΠΑ

 GP USA F1/2017 
© FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)
GP USA F1/2017 © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE) © FERRARI MEDIA

Η FOM μάζεψε τις πιο απολαυστικές επικοινωνίες μέσω ασυρμάτου στο αγωνιστικό τριήμερο του αγώνα στο Ώστιν. (video)

H Formula 1 είναι θέαμα, πάθος, συγκινήσεις αλλά συχνά περιλαμβάνει και περισσότερα απ’ όσα βλέπει το μάτι ή ακούν τα αυτιά μας - τουλάχιστον μέσω της τηλεοπτικής κάλυψης. Σε αυτό το πλαίσιο, η νέα εποχή με την ιδιοκτησία της Liberty Media μας χαρίζει πράγματα που δεν είχαμε συνηθίσει.

Όπως τις συλλογές των καλύτερων team radio από τα αγωνιστικά τριήμερα, όπως τώρα με όσα έγιναν στο Circuit of the Americas που φιλοξένησε το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Τι… ειπώθηκε λοιπόν μέσω team radio στη μάχη του Τέξας;

Η συλλογή περιλαμβάνει και γκρίνια και νεύρα και πανηγυρισμούς. Με τους Daniel Ricciardo και Fernando Alonso όπως πάντα απολαυστικούς, τον Kevin Magnussen όπως συνήθως να εκνευρίζει τους γύρω του, τον Romain Grosjean κλασικά γκρινιάρη, σε βαθμό μάλιστα που προκάλεσε εντυπωσιακό ξέσπασμα από το μηχανικό του, τον Kimi Raikkonen σε σχεδόν ακαταλαβίστικη συνομιλία με τον δικό του, τον Max Verstappen να πανηγυρίζει πριν του στερήσουν το βάθρο και τον Lewis Hamilton να γιορτάζει τη νίκη που δεν μπορούσε να του στερήσει κανείς!

Όλα αυτά, στο video που ακολουθεί…

Photo credits: media.ferrari.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ