FORMULA 1

Stroll στη Force India;

Stroll στη Force India;

Η καλοκαιρινή silly season κορυφώνεται με το σενάριο που θέλει τον νεαρό Καναδό, Lance Stroll, να αλλάζει στρατόπεδο το 2018.

Μπορεί μέχρι το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν να δεχόταν έντονη κριτική, όμως μετά τη δεύτερη θέση στους δρόμους του Μπακού ο Lance Stroll έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού. Άλλωστε είναι μόλις 18 ετών, στην πρώτη του σεζόν στον ανταγωνιστικό κόσμο της Formula 1.

Δεδομένων αυτών αλλά κυρίως, του πορτοφολιού του μπαμπά του, Lawrence, δείχνει περιζήτητος στις ιδιωτικές ομάδες που χρειάζονται χρήματα.

Το italiaracing λοιπόν, παρουσιάζει ένα σενάριο που θέλει τον Καναδό οδηγό να αλλάζει στρατόπεδο το 2018 και να μεταπηδάει στη Force India. Όλα αυτά σε μία περίοδο που ακούγονται πολλά για την ινδική ομάδα, με βασικό σενάριο την εξαγορά της από τον Bernie Ecclestone.

Όμως το ρεπορτάζ αυτό αναφέρει πως ο μπαμπάς Stroll που έχει ήδη ξοδέψει 80 εκατομμύρια ευρώ για να βοηθήσει το γιο του να φτάσει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σκέφτεται να αγοράσει ποσοστό της ομάδας. Και μία τέτοια εξέλιξη, θα ήταν λογικό να φέρει και τον Καναδό οδηγό εκεί.

Αν τα παραπάνω ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα μπορούσαν να φέρουν ανακατατάξεις στο grid της επόμενης σεζόν καθώς ένας εκ των Sergio Perez και Esteban Ocon, που τα πάνε πολύ καλά φέτος, θα πρέπει να αλλάξει στρατόπεδο, ενδεχομένως κάνοντας την αντίθετη διαδρομή, με προορισμό τη Williams.

Πιθανότατα ο δεύτερος, αφού είναι προστατευόμενος της Mercedes, από την οποία προμηθεύεται υβριδικές μηχανές η βρετανική ομάδα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ