FORMULA 1

Steiner: "Νταής ο Hulkenberg"

Circuit de Catalunya, Barcelona, Spain
Wednesday 24 February 2016.
World Copyright: Sam Bloxham/LAT Photographic
ref: Digital Image _L4R8036
Circuit de Catalunya, Barcelona, Spain Wednesday 24 February 2016. World Copyright: Sam Bloxham/LAT Photographic ref: Digital Image _L4R8036 LAT PHOTOGRAPHIC TEL: +44(0)20 8267 3000 EMAIL: [email protected]

Η κόντρα όλης της Haas F1 με τον ταλαντούχο Γερμανό οδηγό της Renault συνεχίζεται και μετά το Grand Prix της Βουδαπέστης.

Στον αγώνα της Ουγγαρίας άνοιξε «βεντέτα» ανάμεσα στον Nico Hulkenberg και τους οδηγούς της Haas F1 Team, καθώς ο πιλότος της Renault συγκρούστηκε και με τους δύο κατά τη διάρκειας της μάχης των 70 γύρων στο Χανγκαρόρινγκ.

Μάλιστα είχαμε και ένα ασυνήθιστο συμβάν μετά το τέλος του αγώνα, όταν στη μικτή ζώνη του ουγγρικού σιρκουί ο Γερμανός ειρωνεύτηκε τον Kevin Magnussen που απάντησε μπροστά στις κάμερες: «Ρούφα μα α@@@@@α μου»!

Για όλα αυτά ρωτήθηκε ο διευθυντής της Haas, Guenther Steiner, που δεν μάσησε τα λόγια του: «Ας το θέσω ως εξής. Ο Nico ήταν αυτός που κατέστρεψε τον αγώνα του Romain (Grosjean) αλλά την ποινή την πήραμε εμείς, αργότερα με τον Kevin. Που νομίζω πως ορθώς αμύνθηκε σε εκείνο το σημείο. Γιατί να σήκωνε το πόδι από το γκάζι.

Έπειτα ο Nico πήγε στους αγωνοδίκες και ζήτησε πιο αυστηρή ποινή για τον Kevin, πράγμα που κατά τη γνώμη μου είναι παιδιάστικο, ανώριμο. Ποιος έχει κάνει κάτι τέτοιο. Έμεινα σχεδόν άφωνος! Τον σέβομαι ως οδηγό αλλά δεν συμπεριφέρεται έτσι. Είναι ένας νταής και τη γλιτώνει πολύ καιρό τώρα. Ίσως ήρθε η ώρα κάποιος να ορθώσει ανάστημα. Είναι καλός οδηγός και δεν έχει ανάγκη να συμπεριφέρεται έτσι», είπε ο Ιταλός.

Τα λόγια του 52χρονου έρχονται να ρίξουν κι άλλο λάδι στη φωτιά. Ευτυχώς που ακολουθεί διάλειμμα τεσσάρων εβδομάδων μέχρι το επόμενο Grand Prix (στο Βέλγιο στις 27 Αυγούστου) και τα μπάνια θα κάνουν όλους τους εμπλεκόμενους να ηρεμήσουν!

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ