FORMULA 1

"Σεβαστείτε τον Μίκαελ, σεβαστείτε την οικογένεια του"

"Σεβαστείτε τον Μίκαελ, σεβαστείτε την οικογένεια του"

Με ανακοίνωση της, η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ, ευχαρίστησε τους γιατρούς και τον κόσμο για την στήριξη και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν αυτές τις δύσκολες στιγμές. Κυκλοφόρησε βίντεο με την μεταφορά του "Σούμι" προς το νοσοκομείο (vid)!

Ο Μίκαελ Σουμάχερ δίνει το μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του και από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του βρίσκεται στο πλευρό του άτυχου πιλότου της F1. Μαζί τους δίνουν τη δική τους "μάχη" και οι θεράποντες ιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ.

Κατάκοποι ενημέρωναν το μεσημέρι της Δευτέρας (30/12) τους εκπροσώπους του Τύπου και όλο τον υπόλοιπο κόσμο (σ.σ. η συνέντευξη Τύπου μεταδόθηκε ζωντανά από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια) για το βαρύ χτύπημα στο κεφάλι που προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία.

Λίγο αργότερα ο πρώην επικεφαλής γιατρός στη Φόρμουλα 1, Γκάρι Χάρτστιν, επιχείρησε να εξηγήσει τι αντιμετωπίζει ο πολυπρωταθλητής της Φόρμουλα 1.

"Σας ευχαριστούμε για τις ευχές, σεβαστείτε μας"

Στο μεταξύ, η οικογένεια του Γερμανού σούπερ σταρ του μηχανοκίνητου αθλητισμού, προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία ευχαρίστησαν αρχικά τους γιατρούς του νοσοκομείου για την προσπάθεια που καταβάλλουν για να σώσουν τον Μίκαελ.

"Σεβαστείτε τον Μίκαελ, σεβαστείτε την οικογένεια του"

Εν συνεχεία ευχαρίστησαν τον κόσμο για την στήριξη και τις αμέτρητες ευχές του για την πορεία της υγείας του Γερμανού πιλότου και τέλος ζήτησαν από τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ γενικότερα, να σεβαστούν αυτές τις δύσκολες στιγμές της οικογένειας, της γυναίκας και των δύο παιδιών του Σουμάχερ.

Το βίντεο από το μέρος που χτύπησε ο Σουμάχερ

Λίγες ώρες έχει που κυκλοφόρησε βίντεο από το σημείο που τραυματίστηκε ο Μίκαελ Σουμάχερ. Συγκεκριμένα το ελικόπτερο παραλαμβάνει τον Γερμανό πιλότο και αναχωρεί για το νοσοκομείο

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ