FORMULA 1

Σειρά ντοκιμαντέρ για τη F1 στο Netflix

Σειρά ντοκιμαντέρ για τη F1 στο Netflix

Το Netflix έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για μια σειρά από ντοκιμαντέρ με αντικείμενο τον εσωτερικό κόσμο της Formula 1, η οποία θα βγει στον αέρα το 2019.

Το αμερικανικό δίκτυο Netflix έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για μια σειρά από ντοκιμαντέρ με αντικείμενο τον εσωτερικό κόσμο της Formula 1, η οποία πρόκειται να βγει στον αέρα το 2019.

Σκηνοθέτης των δέκα επεισοδίων είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζέιμς Γκέι Ρις, ο οποίος ήταν και συμπαραγωγός του «Senna», του κατά γενική ομολογία καλύτερου ντοκιμαντέρ που έχει δημιουργηθεί για την καριέρα του μεγάλου Βραζιλιάνου στη F1.

Η Liberty Media, η εταιρία που κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα του σπορ, έχει κάνει σαφές ότι ενδιαφέρεται να επενδύσει κατά κύριο λόγο στις υπηρεσίες streaming για την προβολή των γκραν πρι τα προσεχή χρόνια.

Ο Σον Μπράτσες, εμπορικός διευθυντής της Formula 1, εξάλλου πρόσφατα δήλωσε πως «...η Formula 1 είναι ένα παγκόσμιο σπορ το οποίο επανατοποθετούμε - από μια εταιρεία του μότορσπορ [θα μετατραπεί] σε μια φίρμα ψυχαγωγίας».

«Η σειρά των ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει μια ματιά στις πτυχές του σπορ που δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό ανά τον κόσμο. Θα αποτελέσει ένα δυνατό χαρτί αυτού του σπορ για να συναρπάσει τους φίλους [της F1] και να προσελκύσει και νέους».

Ήδη, για γυρίσματα της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του δικτύου Netflix ξεκίνησαν στα παρασκήνια του Γκραν Πρι Αυστραλίας, το περασμένο τριήμερο, πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος του 2018.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ