FORMULA 1

Rosberg: "Δε με νοιάζει τι γράφουν οι εφημερίδες"

Rosberg: "Δε με νοιάζει τι γράφουν οι εφημερίδες"
DAIMLER AG

Ο Γερμανός πιλότος, Nico Rosberg, απαντά στο δημοσιεύματα που φιλοξενούν δηλώσεις του Toto Wolff για εκείνον.

Πριν από ακριβώς ένα χρόνο, ο Nico Rosberg κατακτούσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Grand Prix του Μπακού. Σήμερα, έχοντας πλέον τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή αλλά κυρίως, έχοντας αποχωρήσει από την δράση, δεν έχει καμία απολύτως πίεση ενόψει του αγώνα στους δρόμους της πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν που διεξάγεται την προσεχή Κυριακή. Κι όμως, τις τελευταίες ημέρες το όνομά του είναι συνέχεια πρωτοσέλιδο!

Αυτό προέκυψε μετά από δηλώσεις του πρώην αφεντικού του, Toto Wolff. Ο Αυστριακός είπε αρχικά πως θεωρεί πως Γερμανός πήρε βιαστικά την απόφαση να αποσυρθεί, μετά πως πιστεύει ότι θα μπορούσε να επιστρέψει για λογαριασμό της Ferrari ενώ πρόσφατο δημοσίευμα της Daily Mail φιλοξενούσε χαρακτηρισμούς όπως «μοχθηρός» και περιγραφές όπως αυτή ενός οδηγού που θα έπαιζε κάθε λογής βρώμικο παιχνίδι για να επικρατήσει.

Όμως, μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο DPA, o Rosberg τόνισε πως δεν πέφτει στην παγίδα των ΜΜΕ: «Ξέρω ποια είναι η αληθινή γνώμη του Toto για μένα, άρα δεν με ενδιαφέρει τι γράφει μία βρετανική εφημερίδα. Την περασμένη Τρίτη, μαζέψαμε μαζί 600.000 ευρώ για τυφλά παιδιά».

Ο 31χρονος ρωτήθηκε σχετικά και από τη γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag, με την απάντησή του να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος. «Όμως, το κεφάλαιο F1 έχει κλείσει για μένα. Είναι αστείο αλλά πλέον δεν με επηρεάζουν όσα γράφονται. Έχω κερδίσει τη μάχη μου. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορούμε με τον Lewis (Hamilton) να συζητάμε όσα ζήσαμε στις πίστες και να γελάμε».

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ