FORMULA 1

Ρικιάρντο: "Δεν έχω υπογράψει στη Ferrari"

Ρικιάρντο: "Δεν έχω υπογράψει στη Ferrari"
2018 GETTY IMAGES

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο αρνείται τα σενάρια που τον θέλουν να έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Ferrari, αν και το μέλλον του φαίνεται πως βρίσκεται μακριά απ' τη RBR.

Το διαφαινόμενο "ναυάγιο" της ανανέωσης της συνεργασίας του Ντάνιελ Ρικιάρντο με τη RBR μετά τη λήξη του συμβολαίου του στο τέλος του 2018 εντείνει τις φήμες ότι ο Αυστραλός οδεύει προς τη Ferrari το 2019, για τη θέση του Κίμι Ράικονεν - ενώ πάντα υπάρχει και το σενάριο που τον συνδέει με τη Mercedes.

Ο 28χρονος αρνήθηκε ότι έχει υπογράψει οτιδήποτε με τη Scuderia, όμως φημολογείται ότι έχει δεχθεί την προσέγγιση της ιταλικής ομάδας. Αν η απογοήτευση, όμως, του Ρικιάρντο με την ομάδα του Μίλτον Κινς είναι η προτεραιότητα που η RBR φέρεται να δίνει στον Μαξ Φερστάπεν για τα προσεχή χρόνια, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς θα βρίσκεται σε διαφορετική θέση στη Ferrari, δίπλα στον Σεμπάστιαν Φέτελ.

"Αγωνιστήκαμε μόνο μια χρονιά μαζί (σ.σ. στη RBR) , που δεν ήταν τόσο καλή για μένα αλλά ήταν εξαιρετική για εκείνον", σχολίασε ο Φέτελ σε ερώτηση για την πιθανή επανένωση με τον Ρικιάρντο έπειτα από τη σεζόν του 2014 που αγωνίστηκαν μαζί στη Red Bull Racing. "Σε κάθε περίπτωση, τα πάμε καλά και δεν θα είχα πρόβλημα να αγωνιζόμασταν και πάλι μαζί στο μέλλον, αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το πλάνο".

"Πρέπει να ρωτήσω τον Σεμπ (σ.σ. Φέτελ) πρώτα", αστειεύτηκε ο Ρικιάρντο όταν του έγινε η ίδια ερώτηση, στο Μπαχρέιν. Και έπειτα δήλωσε, στη γερμανική Auto Bild: "Ορκίζομαι ότι δεν έχω υπογράψει τίποτα". Ο σύμβουλος της RBR, Χέλμουτ Μάρκο, είπε ότι οι Ρικιάρντο και Ferrari δεν έχουν καν έρθει σε επαφή - όμως αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο να γίνει πιστευτό.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ