FORMULA 1

Raikkonen: "Είχαμε καλό μονοθέσιο στις κατατακτήριες"

Raikkonen: "Είχαμε καλό μονοθέσιο στις κατατακτήριες"
INFO

Άλλος στη θέση του θα χοροπηδούσε, όμως ο ιδιόρρυθμος Φινλανδός, Kimi Raikkonen, αρκέστηκε στα χαμόγελα και στις ευχαριστίες στην ομάδα του.

Μετά από 129 Grand Prix ο Kimi Raikkonen γεύτηκε ξανά τη χαρά της κατάκτησης της Pole Position. Έφτασε πολλές φορές κοντά στο στόχο αυτά τα εννέα χρόνια που έχουν περάσει από το γαλλικό Grand Prix του 2008 αλλά για διάφορους λόγους είχε αποτύχει. Αυτή τη φορά, στην πλέον απαιτητική αγωνιστική διαδρομή, αυτή του Μονακό, τα έκανε όλα τέλεια!

Τόσο στο team radio όταν του είπαν τα νέα όσο και στις πρώτες του δηλώσεις, ήταν συγκρατημένος όπως πάντα. Αλλά τα λόγια του, μαρτυρούν την ικανοποίησή του για το πως κύλησε η μέρα.

"Είναι σπουδαίο αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν ήταν εύκολα τα πράγματα αυτές τις ημέρας αλλά είχαμε πολύ καλό μονοθέσιο για τις κατατακτήριες. Είναι δύσκολο να κινηθείς πραγματικά γρήγορα σε αυτό το σιρκουί.

Όμως είναι το καλύτερο μέρος για να αγωνίζεσαι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα μέγιστα από το σημερινό αποτέλεσμα αύριο. Το μονοθέσιό μου ήταν εξαιρετικό. Το απόλαυσα", είπε ο 37χρονος.

Βέβαια η pole δεν εξασφαλίζει τη νίκη. Ειδικά από τη στιγμή που δίπλα του εκκινεί ο teammate του, Sebastian Vettel που τουλάχιστον θεωρητικά, έχει προβάδισμα στις επιλογές της στρατηγικής ως πρωτοπόρος της βαθμολογίας.

Photo credits: Ferrari Media Site

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ