FORMULA 1

Raikkonen: "Δεν ήμουν αρκετά γρήγορος"

Raikkonen: "Δεν ήμουν αρκετά γρήγορος"

Ο οδηγός της Ferrari μιλάει για τις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας όπου σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο

Από την πρώτη σειρά του grid θα εκκινήσει ο Kimi Raikkonen το Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας, δέκατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Ο «Iceman» σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.27.147, επίδοση που τον έφερε μπροστά από τον teammate του στη Ferrari, Sebastian Vettel, αλλά μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον pole man, Lewis Hamilton.

"Ένιωθα καλά πίσω από το τιμόνι. Οι συνθήκες δεν ήταν εύκολες, άλλαζαν συνέχεια, όμως η συμπεριφορά του μονοθεσίου ήταν η καλύτερη που είχα όλο το διήμερο. Απλά δεν ήμουν αρκετά γρήγορος για την πρώτη θέση", είπε ο Φινλανδός.

Όμως με δεδομένο πως η μάχη του τίτλου είναι κυρίως ανάμεσα στον Vettel που είναι πίσω του και τον Hamilton που εκκινεί μπροστά του, το ρόλο σκοπεύει να παίξει ο Kimi;

"Θα προσπαθήσω για το καλύτερο και θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν έχω τίποτα να χάσω, θα προσπαθήσω να κάνω καλό αγώνα για την ομάδα και να καλύψω έδαφος στους βαθμούς. Όσο για τον Sebastian, θα μονομαχήσουμε, όπως πάντα κάνουμε, απλά με προσεκτικό τρόπο", σχολίασε ο 37χρονος.

Κοινώς, δεν θα σταθεί εμπόδιο στον Γερμανό ενώ αναμένουμε να ακολουθήσουν και διαφορετική στρατηγική ώστε να "επιτεθούν" με κάθε τρόπο στον Hamilton, λογικά με τον έναν να επιδιώκει το undercut ενώ ο άλλος το overcut. Πραγματοποιώντας δηλαδή ο ένας το pit stop του πριν από τον οδηγό της Mercedes και ο άλλος μετά.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ