FORMULA 1

Πόσο εφικτή είναι η επιστροφή Alonso στη Ferrari;

Πόσο εφικτή είναι η επιστροφή Alonso στη Ferrari;

Όσο κι αν θεωρητικά φαντάζει ως ένα ακραίο σενάριο, ο Flavio Briatore δεν αποκλείει τη μεγάλη επιστροφή του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στο Μαρανέλο.

Ήρθαν οι ζέστες και έχει πάρει φωτιά και η «silly season» της Formula 1! Δηλαδή η περίοδος όπου οι φήμες για ενδεχόμενες μεταγραφές τρέχουν… τέρμα γκάζι! Το συμβόλαιο του Fernando Alonso με τη McLaren ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν που διανύουμε.

Κι αν η ιστορική βρετανική ομάδα διατηρήσει τη συνεργασία με τη Honda για την παροχή μονάδων ισχύος, θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την αποχώρηση του Ισπανού καθώς δεν πρόκειται να ξοδέψει μία ακόμα σεζόν βολοδέρνοντας (όποτε τερματίζει) στο δεύτερο μισό του grid.

Πολλά ακούγονται για επικείμενη αλλαγή στρατοπέδου, με ένα από τα σενάρια να τον θέλει να επιστρέφει στη Ferrari! Αφού ξεκαθαρίσουμε πως ειδικά όσο είναι εκεί ο Sebastian Vettel, δύο τόσο μεγάλα «εγώ» δεν πρόκειται να χωρέσουν στην ίδια στέγη, παραθέτουμε δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο του Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, ο μάνατζερ του Alonso, Flavio Briatore.

«Πάντα τα πήγαινε καλά με όλους και είχε προβλήματα μόνο με τον Mattiacci. Στη ζωή δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα. Ο Fernando μοιάζει λίγο με τον Senna, που δεν είχε κανένα πρόβλημα με καμία ομάδα - απλά ήθελε μονοθέσιο ικανό για νίκες», είπε ο Ιταλός στο ραδιόφωνο της RAI.

Ο Marco Mattiacci στον οποίο αναφέρθηκε, έχει προ πολλού αποχωρήσει από το Μαρανέλο. Αλλά αυτό μάλλον ελάχιστη σημασία έχει.

PHOTO CREDITS: media.ferrari.com


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ