FORMULA 1

Ποιος προσπαθεί να "κλέψει" μέλη της RBR;

Ποιος προσπαθεί να "κλέψει" μέλη της RBR;
2017 GETTY IMAGES

Εργοδότης-μυστήριο προσπαθεί να ξελογιάσει τεχνικούς από ομάδες της Formula 1.

Μπορεί στη Formula 1 να είναι οι μεταγραφές οδηγών αυτές που προκαλούν ντόρο και πρωτοσέλιδα, όμως δεδομένου πως κάθε ομάδα έχει εκατοντάδες μέλη, είναι σύνηθες να έχουμε σημαντικές μετακινήσεις και σε τεχνικούς, μηχανολόγους, αεροδυναμιστές, υπεύθυνους στρατηγικής ή εργαζόμενους σε οποιοδήποτε άλλο πόστο. Μόνο που τον τελευταίο καιρό παρατηρείται ιδιαίτερη κινητικότητα στο συγκεκριμένο τομέα.

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, μίλησε σχετικά στο γερμανικό περιοδικό Auto Motor und Sport, δίνοντας μάλιστα και… είδηση!

"Κάποια μέλη της ομάδας μας ρωτήθηκαν αν θα ενδιαφέρονταν να εργαστούν για μία νέα ομάδα", είπε ο Βρετανός, τονίζοντας παράλληλα πως ακόμα και αν είχαμε νέα είσοδο, είναι ήδη πολύ αργά για να τη δούμε στο grid του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2018.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για κονσόρτιουμ κινέζικων εταιρειών που εξετάζουν το ενδεχόμενο να εξαγοράσουν ότι έχει απομείνει από τη χρεοκοπημένη Manor Racing. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα φιλοξενεί και δηλώσεις του Ross Brawn, νέου αγωνιστικού διευθυντή του σπορ τώρα που τις τύχες του ορίζει η Liberty Media, που κάνει λόγο για περίπου δέκα εκδηλώσεις ενδιαφέροντος που έχει ήδη συζητήσει!

Για να δούμε λοιπόν αν προσεχώς θα έχουμε ξανά 11 ομάδες ή και ακόμα περισσότερες.

Photo Credits: Red Bull content pool.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ