Πισωγύρισμα για τη Renault

Πισωγύρισμα για τη Renault

Η αναβάθμιση στην υβριδική μηχανή της Renault θα καθυστερήσει κι άλλο! Κακά νέα για την RBR.

Μετά το μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν, η Red Bull Racing περίμενε πως και πως τις δύο σημαντικές αναβαθμίσεις που ενδεχομένως να τη βάλουν ξανά στο παιχνίδι: αυτή του σασί που θα έρθει στον επόμενο αγώνα, το Grand Prix Ισπανίας, καθώς και της υβριδικής μηχανής της Renault που αναμενόταν στο Grand Prix Καναδά (9-11 Ιουνίου). Ωστόσο για τη δεύτερη, θα πρέπει να περιμένει κι άλλο…

Όπως επιβεβαίωσε η Renault, η νέα, ανανεωμένη υβριδική της μηχανή την οποία θα χρησιμοποιεί η εργοστασιακή ομάδα, η Scuderia Toro Rosso αλλά και η RBR με λογότυπα TAG Heuer, δεν θα ενσωματωθεί στα μονοθέσια πριν τα τέλη Ιουλίου! Βασική αιτία της καθυστέρησης είναι η ανάγκη του βέλτιστου βαθμού αξιοπιστίας.

Περισσότερα σχετικά είπε μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό Autosport, o επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Renault, Cyril Abiteboul: "Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τη νέα υβριδική μηχανή πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα. Ακόμα βρίσκεται υπό εξέλιξη και σκοπεύουμε να την εισάγουμε παράλληλα με την χρήση της τρίτης εκ των τεσσάρων μονάδων που επιτρέπονται μέσα στη σεζόν. Έχουμε κάποιους περιορισμούς προς το παρόν αλλά θεωρούμε σωστή τη φιλοσοφία σχεδίασης που έχουμε φέτος".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24