FORMULA 1

Πιέζει τη Red Bull o Sainz

Πιέζει τη Red Bull o Sainz

Ο Ισπανός θέλει την επόμενη σεζόν να είναι σε ομάδα με μεγαλύτερους στόχους.

Μετά από δύομιση σεζόν και 47 Grand Prix στο μαγικό κόσμο της Formula 1 ως οδηγός της Scuderia Toro Rosso, o Carlos Sainz θεωρεί πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του! Άλλωστε δεν είναι κρυφό, από πέρυσι έχει δηλώσει ανοιχτά την δυσαρέσκεια του που παραμένει στάσιμος, σε μία ομάδα που μάχεται στο μέσο της κατάταξης.

Βλέπετε το γεγονός πως ο Max Verstappen πήρε άμεση προαγωγή στην πρώτη ομάδα, δηλαδή τη Red Bull, σίγουρα δεν τον ευχαρίστησε. Όμως με τον Ολλανδό και τον Daniel Ricciardo να έχουν συμβόλαια και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν με την RBR, το μέλλον του Sainz φαντάζει αινιγματικό.

"Ιδανικά θα ήθελα να μπορώ μάχομαι για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή το 2018. Θέλω να έχω την ευκαιρία να δείξω σε όλους πως είμαι σε θέση να διεκδικήσω τον τίτλο. Η Red Bull το ξέρει, τους το έχω πει, το ξέρουν καλά κι αν συνεχίσω να φέρνω καλά αποτελέσματα και η ευκαιρία έρθει, είναι ακριβώς αυτό που ζητώ. Ελπίζω αυτό να γίνει με τη Red Bull", είπε ο Ισπανός στο Crash.net.

Ο 22χρονος μετράει έως τώρα 22 τερματισμούς στους βαθμούς, με καλύτερο πλασάρισμα της καριέρας του την έκτη θέση (πέρυσι στα Grand Prix Ισπανίας και Βραζιλίας και φέτος στου Μονακό). Το όνομά του έχει συνδεθεί με σενάρια μεταγραφής στη Ferrari και τη Reanult.

Φέτος έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα, είδε την καρό σημαία στους πέντε από τους επτά αγώνες που έχουν λάβει χώρα και όποτε συνέβη αυτό, ήταν στους βαθμούς. Έτσι είναι ένατος στην κατάταξη των οδηγών, με 25 πόντους στο ενεργητικό του.

Photo Credits: redbullcontentpool.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ