FORMULA 1

Πήγε στο νοσοκομείο ο Massa

Shanghai International Circuit, Shanghai, China.
Friday 15 April 2016.
Felipe Massa, Williams Martini Racing. 
Photo: Glenn Dunbar/Williams
ref: Digital Image _W2Q8033
Shanghai International Circuit, Shanghai, China. Friday 15 April 2016. Felipe Massa, Williams Martini Racing. Photo: Glenn Dunbar/Williams ref: Digital Image _W2Q8033 LAT PHOTOGRAPHIC TEL: +44(0)20 8267 3000 EMAIL: [email protected]

O Βραζιλιάνος οδηγός της Williams ένιωσε αδιαθεσία μετά την ολοκλήρωση των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής στην Ουγγαρία

Μία ξαφνική αδιαθεσία έστειλε τον Felipe Massa στο νοσοκομείο χθες βράδυ! Ο οδηγός της Williams που είχε μία κακή πρώτη ημέρα στο πλαίσιο του Grand Prix Ουγγαρίας που αποτελεί τον ενδέκατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, με μέτριους χρόνους και λάθη, ένιωσε ζαλάδες βγαίνοντας από το μονοθέσιό του μετά το πέρας της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών.

Ο Βραζιλιάνος ακύρωσε τις υποχρεώσεις του με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και πήγε στο ιατρικό κέντρο της πίστας του Χανγκαρόρινγκ, όπου οι γιατροί συνέστησαν τη διακομιδή του στο νοσοκομείο MH EK Honvedkorhaz της Βουδαπέστης για περαιτέρω εξετάσεις.

Ευτυχώς δεν εντοπίστηκε κάποιο πρόβλημα και ο 36χρονος επέστρεψε στο ξενοδοχείο του. Σήμερα το πρωί εξετάστηκε από τους γιατρούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας και κρίθηκε πως είναι σε θέση να συνεχίσει κανονικά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από την τρίτη και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

Πάντως ο εφεδρικός οδηγός της Williams, Paul di Resta, είναι στην ουγγρική πίστα, έτοιμος να αναλάβει δράση αν χρειαστεί.

Photo credits: Williams F1 Team

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ