FORMULA 1

Παραμένουν στο τιμόνι της Mercedes AMG Petronas Wolff - Lauda

Niki Lauda, Toto Wolff, Mercedes-AMG Petronas Motorsport ;

Niki Lauda, Toto Wolff, Mercedes-AMG Petronas Motorsport;
Niki Lauda, Toto Wolff, Mercedes-AMG Petronas Motorsport ; Niki Lauda, Toto Wolff, Mercedes-AMG Petronas Motorsport; DAIMLER AG

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Το δίδυμο Toto Wolff -Niki Lauda θα συνεχίσει να προΐσταται της Mercedes AMG Petronas τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του 2020, οπότε και λήγει η εμπορική συμφωνία με την Formula One Management.

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Το δίδυμο Toto Wolff -Niki Lauda θα συνεχίσει να προΐσταται της Mercedes AMG Petronas τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του 2020, οπότε και λήγει η εμπορική συμφωνία με την Formula One Management. Ο Αυστριακός τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αφίχθη στην Mercedes το 2012 αναλαμβάνοντας ρόλο επίτιμου προέδρου. Εκτός αυτού ο 67χρονος παλιός πιλότος της F1 έχει και το 10% της Mercedes Grand Prix Limited.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ο Toto Wolff ανέλαβε τα ηνία της ομάδας το 2013. Ο 45χρονος, επίσης Αυστριακός, πέρα από επικεφαλής της Mercedes AMG Petronas είναι και μέτοχος, καθώς του ανήκει το 30% της Mercedes Grand Prix Limited. Το υπόλοιπο 60% ανήκει στην Daimler AG. Επί των ημερών τους η Mercedes AMG Petronas διέλυσε τον συναγωνισμό σαρώνοντας νίκες και τίτλους.

Τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου των Πρωταθλητών θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23 του μηνός στην πίστα του Silverstone.

Στο πλευρό του o Lewis Hamilton δεν θα έχει πια τον Nico Rosberg που αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δράση μετά την κατάκτηση του τίτλου, αλλά τον Valtteri Bottas που ήρθε γεμάτος φιλοδοξίες από τη Williams.

Να σημειωθεί τέλος πως παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο της Mercedes αποτελεί ο Paddy Lowe που συνεχίζει την καριέρα του στη Williams, με τον James Allison να αποτελεί τη νέα προσθήκη στο δυναμικό της Mercedes.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER:

Παρουσιάσεις μονοθεσίων και δοκιμές εξέλιξης [upd]
Αυτή είναι η νέα Williams FW40! [photos+video]
Ανακοίνωσε Allison η Mercedes AMG Petronas
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ