FORMULA 1

Παγκόσμιος πρεσβευτής της Tommy Hilfiger ο Χάμιλτον

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain gestures in the paddock during a Formula One pre-season testing session in Montmelo, outside Barcelona, Spain, Friday, March 9, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Χάμιλτον (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, αποτελεί τον νέο πρεσβευτή για τα ανδρικά ρούχα της Tommy Hilfiger. (VIDEO).

Παγκόσμιος πρεσβευτής της Tommy Hilfiger ο Λιούις Χάμιλτον. Η πασίγνωστη εταιρεία ένδυσης έκανε γνωστό ότι ο Άγγλος παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 θα εκπροσωπεί από εδώ και στο εξής τις ανδρικές συλλογές, με αφετηρία την Άνοιξη του 2018.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Tommy Hilfiger: " Πάντα θαύμαζα την απίστευτη αντοχή του Lewis κατά τη διάρκεια των αγώνων όπως και το μοναδικό στιλ που έχει εκτός πίστας. Ένα στιλ που ταιριάζει στη νέα γενιά του «Tommy Guy». Έχει δημιουργήσει την καριέρα του ως οδηγός αγώνων ταχύτητας με πάθος, αφοσίωση και σκληρή δουλειά – αξίες που κι εγώ αγκάλιασα κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του brand μου. Έχουμε ιστορία με την F1 και αυτή η συνεργασία έρχεται να προστεθεί πάνω στην κληρονομιά που έχει το brand με τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού".

AP Photo/Manu Fernandez





TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ