FORMULA 1

Ο Χάμιλτον ανανεώνει με τη Mercedes

F1, Tests, 2018, Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Barcelona 

F1, Tests, 2018, Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Barcelona
F1, Tests, 2018, Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Barcelona F1, Tests, 2018, Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Barcelona DAIMLER AG

Σύμφωνα με όσα άφησε να εννοηθούν ο Λούις Χάμιλτον είναι ένα βήμα από την ανανέωση του συμβολαίου του με την Mercedes.

Ο Λιούις Χάμιλτον άφησε να εννοηθεί ότι είναι θέμα λίγων ημερών η επέκταση του συμβολαίου του με τη Mercedes GP στη Formula 1 και πέραν του 2018 - μια κίνηση που, αν τελεσφορήσει, προσφέρει στον Άγγλο τη δυνατότητα να οραματιστεί την ισοφάριση των επτά παγκοσμίων πρωταθλημάτων του Μίκαελ Σουμάχερ.

Παρότι ο Άγγλος φέρεται να δήλωσε ότι «δυνητικά η Red Bull έχει το ταχύτερο μονοθέσιο φέτος», σε μια από τις συνηθισμένες κατευθυνόμενες δηλώσεις πριν το ξεκίνημα της σεζόν (στις 25 Μαρτίου, στην Αυστραλία), με τη συνεχιζόμενη κυριαρχία της Mercedes στη F1 ο Χάμιλτον έχει εκφράσει πολλές φορές δημοσίως την επιθυμία του να παραμείνει στο Μπράκλεϊ τα προσεχή χρόνια.

Ο πρωταθλητής είπε ότι το ιδανικό σενάριο θα είναι να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Mercedes πριν το Γκραν Πρι της Μελβούρνης: «Ελπίζω να συμβεί έτσι, αλλά ακόμα κι αν δεν γίνει δεν ανησυχώ. Θα γίνει. Σίγουρα πρέπει να αφοσιωθούμε στην αγωνιστική χρονιά που βρίσκεται μπροστά μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα γίνει», είπε ο Χάμιλτον.

Και συνέχισε: «Συνεχίζουμε τις συνομιλίες μας. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ άνετη, διότι στη Mercedes γνωρίζουν ότι είμαι αφοσιωμένος σ’ εκείνους, και εκείνοι έχουν εκφράσει ότι είναι αφοσιωμένοι σ’ εμένα, οπότε και ο Τότο [Βολφ, αγωνιστικός διευθυντής] όσο κι εγώ είμαστε ήσυχοι.

MERCEDES AMG PETRONAS, F1, Formel 1, Barcelona, Circuit de Catalunya-Barcelona, Testfahrten, Lewis Hamilton 

MERCEDES AMG PETRONAS, F1, Formula One, Barcelona, Circuit de Catalunya-Barcelona, Testing, Lewis Hamilton
MERCEDES AMG PETRONAS, F1, Formel 1, Barcelona, Circuit de Catalunya-Barcelona, Testfahrten, Lewis Hamilton MERCEDES AMG PETRONAS, F1, Formula One, Barcelona, Circuit de Catalunya-Barcelona, Testing, Lewis Hamilton DAIMLER AG

Το όλο θέμα αφορά μόνο στη συνεχιζόμενη προσπάθεια να βρούμε κοινούς τόπους, και με τέτοιου είδους συμβόλαια θέλεις πάντοτε να βρίσκεις τρόπους να είσαι καλύτερος, και να παρέχεις καλύτερες υπηρεσίες. Και το αντίθετο: Πώς να αντλεί περισσότερα ο ένας από τον άλλον. Αυτό είναι που συζητάμε, τώρα».

Όσο για τον ανταγωνισμό του φετινού πρωταθλήματος συμπλήρωσε μιλώντας για τη Red Bull: «Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, η αναβάθμιση [του μονοθεσίου της] αξίζει δύο ως τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου στο γύρο». Παρόλα αυτά, ο Χάμιλτον δεν διευκρίνισε πόσα δέκατα θα προσφέρει η αναβάθμιση της Mercedes W09, στη Μελβούρνη.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ