FORMULA 1

Ο Σαρλ Λεκλέρκ ξέχασε την κοπέλα του έξω από το σπίτι

Ferrari driver Charles Leclerc of Monaco attends a news conference at the Yas Marina racetrack in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Thursday, Nov. 28, 2019. The Emirates Formula One Grand Prix will take place on Sunday. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ferrari driver Charles Leclerc of Monaco attends a news conference at the Yas Marina racetrack in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Thursday, Nov. 28, 2019. The Emirates Formula One Grand Prix will take place on Sunday. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Τον πιο απίθανο τρόπο για να επικοινωνήσει με τον Σαρλ Λεκλέρκ βρήκε η κοπέλα του, την οποία ο νεαρός οδηγός της Ferrari ξέχασε έξω από το σπίτι τους για 25 λεπτά (VIDEO).

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς οδηγούς της Formula 1, αν όχι ο κορυφαίος όλων. Προσπαθεί να βάλει τη Ferrari στην κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα, ωστόσο στην περίοδο της καραντίνας είναι αναγκασμένος να ασχοληθεί με τα esports και με παιχνίδια προσομοίωσης καθώς το πρωτάθλημα του 2020 δεν πρόκειται να εκκινήσει πριν από τις αρχές Ιουλίου.

Ο Σαρλ Λεκλέρκ "επενδύει" πολλές ώρες κάθημερινά στα esports, αυτή όμως η ρουτίνα τον οδήγησε σε ένα πρόβλημα με την κοπέλα του η οποία κλειδώθηκε έξω από το σπίτι τους και δεν μπορούσε να μπει! " Η σύντροφός μου αναγκάστηκε να κάνει εγγραφή στο κανάλι μου στο Twitch ώστε να μου μιλήσει δημόσια στο chat για να μου ζητήσει να ανοίξω την μπροστινή πόρτα! Περίμενε 25 λεπτά επειδή δεν άκουγα το κινητό μου, φορούσα τα ακουστικά και ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στον αγώνα μου" έγραψε ο νεαρός Βέλγος οδηγός



TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ