FORMULA 1

Ο Μπολτ θα δώσει την εκκίνηση στο Όστιν

Jamaica's Usain Bolt gestures to the crowd during a victory lap to mark his athletics career during the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/David J. Phillip)
Μπολτ (AP Photo/David J. Phillip) AP

Οι διοργανωτές του GP του Austin θα φιλοξενήσουν τον Γιουσέιν Μπολτ ο οποίος θα δώσει και την εκκίνηση στον αγώνα της Formula 1 την Κυριακή (22/10).

Ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο θα δώσει την εκκίνηση στους πιο γρήγορους οδηγούς. Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφτεί αυτό που θα συμβεί την ερχόμενη Κυριακή στο Austin στο πλαίσιο του Grand Prix των ΗΠΑ.

Ο Γιουσέιν Μπολτ θα είναι ο επίσημος καλεσμένος των διοργανωτών στο Αμερικανικό GP με στόχο να προσθέσει λίγη ακόμα λάμψη στον αγώνα.

Ο κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών θα είναι εκείνος ο οποίος θα δώσει την εκκίνηση στον αγώνα της Κυριακής, ενώ νωρίτερα θα ζήσει μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Ο Λιούς Χάμιλτον θα πάει μία βόλτα τον Γιουσέιν Μπολτ με ένα από τα αυτοκίνητα της Mercedes.

Φυσικά, δεν θα είναι κάποιο εκ των μονοθεσίων, αλλά και μόνο το να έχεις για σοφέρ τον Βρετανό είναι κάτι που δεν το ζεις καθημερινά.

Photo credits: Μπολτ (AP Photo/David J. Phillip)

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ