FORMULA 1

O Lewis, το ρεκόρ και ο Schumacher

Autodromo Nazionale di Monza, Italy.
Saturday 02 September 2017.
World Copyright: Steven Tee/LAT Images 
ref: Digital Image _O3I6401
Autodromo Nazionale di Monza, Italy. Saturday 02 September 2017. World Copyright: Steven Tee/LAT Images ref: Digital Image _O3I6401 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Ο Hamilton έσπασε το ρεκόρ των pole position του πολυπρωταθλητή Γερμανού και του αφιέρωσε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα.

Σε συνέχεια όσων έγιναν στο Βέλγιο όπου ο Lewis Hamilton ισοφάρισε το ρεκόρ των Pole Position του σπουδαίου Michael Schumacher και δέχθηκε τα συγχαρητήρια της οικογένειας του Γερμανού, σπάζοντάς το στην Ιταλία, αφιέρωσε το νέο ρεκόρ στον Schumi!

Η 69η pole position της καριέρας του Βρετανού ήταν από τις συναρπαστικότερες και τις στιγμές χαράς, δεν ξέχασε τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

"Θα ήταν ωραίο να αφιερώσω αυτή την pole position στον Michael και την οικογένειά του. Για όσα έκανε στο σπορ αλλά και επειδή ανέβασε τον πήχη τόσο ψηλά. Το να τον ανεβάσω ακόμα ψηλότερα, είναι τιμή για μένα. Θα συνεχίσω να το επεκτείνω, όσο περισσότερο μπορώ. Υπάρχουν οδηγοί που είναι σχετικά κοντά, όπως ο Sebastian (Vettel) ή μπορεί να εμφανιστεί ένας νέος οδηγός. Αλλά θα το επεκτείνω όσο μπορώ", είπε ο 32χρονος.

Στη συνέχεια, ο οδηγός της Mercedes αναφέρθηκε και στην οικογένεια Schumacher, ουσιαστικά εκφράζοντας την ίδια απορία που έχουν εκατομμύρια υποστηρικτές του από κάθε γωνιά του πλανήτη και που αφορά στην πορεία της αποθεραπείας τους.

"Θα ήθελα πολύ να μιλήσω με τη γυναίκα του, να δω πως είναι τα πράγματα. Ο χρόνος θα δείξει", είπε ο Hamilton.

Ο Schumacher, τη θέση του οποίου πήρε ο Βρετανός στη Mercedes, τραυματίστηκε στο κεφάλι κάνοντας σκι στο τουριστικό θέρετρο Μεριμπέλ, στις 29 Δεκεμβρίου του 2013. Τα τελευταία χρόνια, η προσπάθεια ανάρρωσης πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο κομμάτι του σπιτιού του στην Ελβετία. Δεν διαρρέουν λοιπόν πληροφορίες και η οικογένεια Schumacher έχει επιλέξει να κρατήσει αυτό το δράμα, μακριά από τα ΜΜΕ.

Photo credits: Pirelli F1 Press Area

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ