MOTORSPORTS

Ο Κβίατ στην Toro Rosso το 2019

Toro Rosso driver Daniil Kvyat of Russia walks in the paddock ahead of the Belgian Formula One Grand Prix in Spa-Francorchamps, Belgium, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Toro Rosso driver Daniil Kvyat of Russia walks in the paddock ahead of the Belgian Formula One Grand Prix in Spa-Francorchamps, Belgium, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Ο Ντάνιλ Κβιάτ θα βρίσκεται και πάλι πίσω από το τιμόνι της Toro Rosso αφού ανακοινώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών για το 2019.

Για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Ντάνιλ Κβίατ θα καθίσει στο τιμόνι του μονοθεσίου της Toro Rosso. Ο 24χρονος Ρώσος οδηγός συμφώνησε με την ιταλική ομάδα και θα περιμένει να μάθει ποιος θα είναι ο έτερος που θα βρίσκεται στο τιμόνι της.

Από την πλευρά του ο Ρώσος οδηγός τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω τη Red Bull και την Toro Rosso που μου δίνουν την ευκαιρία να τρέξω ξανά στην F1 και κυρίως γιατί επιστρέφω σε μία ομάδα που γνωρίζω καλά. Πάντα ένιωθα σαν στο σπίτι μου εκεί και είμαι σίγουρος πως έτσι θα είναι και του χρόνου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τη Ferrari που εμπιστεύτηκε τις ικανότητές μου, δίνοντάς μου ρόλο οδηγού εξέλιξης. Παρότι τα καθήκοντά μου περιορίζονταν στον προσομοιωτή, έμαθα πολλά, νιώθω πιο δυνατός και καλύτερα προετοιμασμένος απ’ ότι όταν έφυγα από την Toro Rosso. Δεν το έβαλα κάτω, είμαι ακόμα νέος, σε καλή κατάσταση και ήμουν πάντα έτοιμος για την επόμενη ευκαιρία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω όσα η ομάδα περιμένει από εμένα και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά".

Την ίδια ώρα ο διευθυντής της Toro Rosso, Φραντς Τοστ, δήλωσε: "Πιστεύω πως ο Ντάνιλ άξιζε μία ακόμα ευκαιρία στη Formula 1. Είναι ένας ικανότατος οδηγός, με φυσική ταχύτητα, την οποία έχει επιδείξει πολλές φορές στην καριέρα του. Χρειάστηκε να αντιμετωπίσει κάποιες δύσκολες καταστάσεις αλλά είμαι σίγουρος πως έχει ωριμάσει και εκτός πίστας, ώστε να μπορεί να μας δείξει τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του εντός αυτής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ