FORMULA 1

Ο... καρχαρίας Bruce, οι πλάκες του Hamilton και ο Roscoe

MONTMELO, SPAIN - FEBRUARY 24:  Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP drives during day three of F1 winter testing at Circuit de Catalunya on February 24, 2016 in Montmelo, Spain.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
MONTMELO, SPAIN - FEBRUARY 24: Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP drives during day three of F1 winter testing at Circuit de Catalunya on February 24, 2016 in Montmelo, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) GETTY IMAGES

Oι άνθρωποι της Mercedes AMG Petronas δείχνουν να το διασκεδάζουν στις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης στην πίστα του Montmelo. Ο καρχαρίας Bruce, οι πλάκες του Hamilton και ο Roscoe.

Mε την F1 W07 Hybrid να αποδεικνύεται... αλεξίσφαιρη μέχρι τώρα έχοντας καλύψει περισσότερα από 2.700 χιλιόμετρα στις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης στην πίστα του Montmelo, οι άνθρωποι της Mercedes AMG Petronas δείχνουν να το διασκεδάζουν.

Την Πέμπτη 25/2, τελευταία μέρα των δοκιμών τα βλέμματα όλων όσων βρίσκονται στην ισπανική πίστα έπεσαν πάνω στο νέο ρύγχος και τη νέα εμπρός αεροτομή με σύστημα S-duct (σ.σ. τούνελ που βρίσκεται κάτω από το ρύγχος και το οποίο οδηγεί τον αέρα στην οπή που υπάρχει στο σημείο που βρίσκεται ακριβώς μετά τον αγωνιστικό αριθμό, ελάχιστα πιο πίσω δηλαδή από τους μπροστινούς τροχούς).

Όπως εύστοχα έγραψαν κάποιοι στα social media, το νέο μονοθέσιο της Mercedes υποβλήθηκε σε... ρινοπλαστική ή "nose job"...

Οι άνθρωποι της ομάδας ονόμασαν το νέο ρύγχος "Bruce", έχοντας εμπνευστεί από τον ομώνυμο καρχαρία που πρωταγωνιστεί στο "Finding Nemo".

Ο... καρχαρίας Bruce, οι πλάκες του Hamilton και ο Roscoe

« Είναι σημαντικό να είσαι καινοτόμος - ένα βήμα μπροστά από τους άλλους. Είναι εύκολο να αντιγράψεις μετά. Πάντα ψάχνουμε τον τρόπο ώστε να είμαστε ένα βήμα μπροστά από τους άλλους. Είναι δύσκολο να ψάχνεις πάντα να εξελίσσεσαι και να βελτιώνεσαι συνέχεια, αλλά η ομάδα δουλεύει σκληρά για να μπορέσουμε να μείνουμε μπροστά από τον ανταγωνισμό», αναφέρει ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Lewis Hamilton ο οποίος όταν δεν βρίσκεται στο κόκπιτ του νέου μονοθεσίου κυκλοφορεί με ένα μονότροχο στο πάντοκ ακολουθούμενος από το τον Roscoe.

Ο... καρχαρίας Bruce, οι πλάκες του Hamilton και ο Roscoe

Ακόμα και εν ώρα εργασίας όμως, ο 31χρονος Βρετανός πιλότος βρίσκει τρόπους να χαλαρώσει και να κάνει... χουνέρια στους μηχανικούς του, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από το παρακάτω video.

Ο... καρχαρίας Bruce, οι πλάκες του Hamilton και ο Roscoe

Τις προάλλες, μάλιστα, ο Roscoe, το αγαπημένο του μπουλντόγκ είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο χώρο εργασίας του αφεντικού του...

Διαβάστε ακόμη στο Car and Driver:

Αυτά είναι τα μονοθέσια του 2016 (PHOTOS+VIDEOS)

Έλαμψαν Ferrari και Mercedes (VIDEO)

Ecclestone: "Η F1 στα χειρότερα της!"

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ