FORMULA 1

Ο Hamilton ονειρεύεται ανάκαμψη των υπερδυνάμεων

Ο Hamilton ονειρεύεται ανάκαμψη των υπερδυνάμεων

Ο Lewis Hamilton τονίζει τη σημασία του να πρωταγωνιστήσουν ξανά στην Formula 1 οι McLaren και Williams.

Μπορεί φέτος η Scuderia Ferrari να δείχνει αναγεννημένη και έτοιμη μετά από σχεδόν μία δεκαετία να πανηγυρίσει ένα παγκόσμιο τίτλο αλλά υπάρχουν άλλες δύο παραδοσιακές "υπερδυνάμεις" της Formula 1 που βρίσκονται εκτός κάδρου εδώ και χρόνια: η McLaren και η Williams.

Παρότι η ομάδα του Sir Frank έχει κάποιες επιτυχίες στην εποχή των V6 Turbo κινητήρων (1 pole position και 14 βάθρα), η McLaren έχει να δει βάθρο από την πρεμιέρα του 2014 στην Αυστραλία και νίκη από το 2012 - όταν ακόμα οδηγούσε για λογαριασμό της ο Lewis Hamilton.

Τώρα, ο Βρετανός που απ’ όταν άφησε την ιστορική βρετανική ομάδα για λογαριασμό της Mercedes έχει πάρει 33 νίκες και 2 παγκόσμιους τίτλους, μίλησε για την ανάγκη να επιστρέψουν οι McLaren-Williams στις μάχες της κορυφής.

" Με στεναχωρεί να βλέπω Formula 1 και ομάδες με το υπόβαθρο των Williams και McLaren να μην μάχονται στην κορυφή. Η Williams απουσιάζει από εκεί εδώ και χρόνια, είχαν ξαφνικά μία μεγάλη βουτιά την οποία βιώνει τώρα η McLaren. Υπάρχει πάθος σχετικά με τη Ferrari, με τη Mercedes, με τη McLaren, λόγω των επιτυχιών που έχουν σημειώσει.

Κι ελπίζω πως στο υπόλοιπό της καριέρας μου στη Formula 1, να υπάρξει ξανά περίοδος όπου η Williams είναι στο δικό μας επίπεδο, όπου η McLaren θα είναι στο δικό μας επίπεδο και θα υπάρχουν μεγάλες μάχες ανάμεσα σε πολλές ομάδες για τους τίτλους. Θα ήταν κάτι μαγικό", είπε ο 32χρονος στο motorsport.com.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ