FORMULA 1

Ο Hamilton εξέπληξε ευχάριστα τον Bottas

Großer Preis von Bahrain 2017, Samstag - Steve Etherington
Großer Preis von Bahrain 2017, Samstag - Steve Etherington DAIMLER AG

Ο Φινλανδός οδηγός της Mercedes μίλησε για όσα περίμενε και όσα τελικά διαπίστωσε για τον νέο του teammate.

Παρότι ο Valtteri Bottas παρέμεινε μέχρι κάποια στιγμή στο παιχνίδι διεκδίκησης του φετινού παγκόσμιου τίτλου, η συνύπαρξή του με τον τελικό πρωταθλητή Lewis Hamilton στη Mercedes AMG Petronas ήταν αρμονική. Αυτό βοήθησε τη γερμανική ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου τίτλου της στους κατασκευαστές και αποτελεί παρακαταθήκη ενόψει της επόμενης σεζόν όπου ο Βρετανός και ο Φινλανδός θα είναι πάλι teammates.

Ο Hamilton εξέπληξε ευχάριστα τον Bottas

Μετά το φινάλε του αγώνα στο Autodromo Hermanos Rodriguez, όπου ο Hamilton ανακηρύχθηκε για τέταρτη φορά στην καριέρα του παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Bottas ανοίχτηκε σχετικά με τη μεταξύ τους σχέση και τις εντυπώσεις που είχε από τον Lewis, πριν και αφότου έγιναν teammates.

"Ερχόμενος στην ομάδα δεν τον ήξερα σχεδόν καθόλου. Δεν ήξερα πως είναι σαν άνθρωπος, ήξερα μόνο πως ήταν πολύ καλός οδηγός. Όμως φέτος κατάλαβα πως όχι απλά οδηγεί εξαιρετικά αλλά πως είναι και ωραίος τύπος. Φυσιολογικός, όπως εμείς οι υπόλοιποι. Είχαμε σεβασμό ο ένας για τον άλλο από το ξεκίνημα της σεζόν. Ήξερα πως ήταν ταλαντούχος, όμως δεν ήξερα πως δουλεύει τόσο σκληρά. Σίγουρα αξίζει τον τίτλο", είπε ο Bottas.

Ενώ ο Hamilton είναι και μαθηματικά πλέον πρωταθλητής με 33 πόντους στο ενεργητικό του, ο Bottas διεκδικεί τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία από τον Sebastian Vettel. Έχει πλέον 262 πόντους έναντι 277 του οδηγού της Ferrari, με μόνο δύο αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν: στις 12 Νοεμβρίου στη Βραζιλία και στις 26 του μήνα στο Άμπου Ντάμπι.

Photo Credits: mercedesamgf1.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ